Elden Advokatfirma

Far frikjent for voldsanklager

Del

En far er frikjent for anklager om å ha slått sin sønn. – Han er svært lettet over å bli trodd, sier advokat Sara Marie Moreno-Endreson i Elden Advokatfirma.

Advokat Sara Marie Moreno-Endreson i Elden Advokatfirma var mannens forsvarer i Oslo tingrett.
Advokat Sara Marie Moreno-Endreson i Elden Advokatfirma var mannens forsvarer i Oslo tingrett.

Påtalemyndigheten mente faren slo sønnen på vei til barnehagen. Det var Oslo tingrett ikke enig i. Retten hadde problemer med å se for seg hvordan han kunne ha slått sønnen i en trappeoppgang mens han bar sønnen på høyre arm samtidig som han bar sekkene til sine to barn i venstre hånd.

– Min klient har vært utsatt for en enorm påkjenning ved å bli tiltalt for vold mot sitt eget barn. Han ønsker nå å legge saken bak seg, sier advokat Sara Marie Moreno-Endreson i Elden Advokatfirma.

Det eneste vitnet var en politibetjent på fritida som observerte faren og barna gjennom et kikkehull i en leilighetsdør da de bevegde seg i trappeoppgangen. Retten mener at politibetjenten kan ha misforstått situasjonen.

Barnevernet, som automatisk kobles på i slike saker, uttalte at de har ingen bekymring i saken.

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye