Nytt Asterix-album blant juleheftene!

Del

Som en ekstra julegave til Asterix-fansen treffer et helt nytt Asterix-hefte bladhyllene den 3 november! 

En fremmed kommer til landsbyen, og han har en snodig virkning på gallerne. Plutselig legger det seg en uvanlig harmonisk atmosfære over landsbyen. Det selges ikke dårlig fisk lenger. Villsvinene er ikke redde lenger. Hele Gallia virker fredelig. Hele? Neida! Trekk pusten … og fyll hodet med positive vibrasjoner fra DEN HVITE IRIS, albumet som vil gjøre deg gjennomført harmonisk … eller ei.

Den hvite iris er en ny skole innenfor positiv tenkning, som oppstod i Roma og snart begynte å spre seg til de store byene, fra Roma til Lutetia. De romerske troppene er demotiverte, og Cæsar lar seg overbevise om at enhver krig kan vinnes bare man tenker positivt. Teorien settes ut i praksis, og det tar ikke lang tid før de positive, sunne, oppløftende og komplett innholdsløse flosklene fester seg hos våre galliske helter.

Etter albumene Italia rundt på tvers (2017), Gallerhøvdingens datter (2019) og Griffen (2021) vender våre helter tilbake i nok et nytt, forrykende eventyr. Den hvite iris er det femte albumet tegnet av Didier Conrad, men i år har han fått en ny manusforfatter på laget: Fabrice Caro, alias Fabcaro.

FAKTABOKS:
Asterix og Den hvite Iris
Utgis: 3. november, 2023
Veil. utsalgspris: kr 129,00
Heftet, 48 sider
Spørsmål om utgivelsen eller opphavsmennene kan rettes til:
Redaksjonssjef Iselin Røsjø Evensen, tlf. 92699968
e-post: iselin.evensen@egmont.com

Nøkkelord

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

Egmont inngår avtale med Axpo og Soltech Energy Solutions om solcellepark i Sverige8.12.2023 10:00:00 CET | Pressemelding

Byggingen av en ny solcellepark i Sør-Sverige er resultatet av et unikt samarbeid mellom mediekonsernet Egmont, energiselskapet Axpo, og solenergiselskapet Soltech Energy Solutions. Denne parken vil dekke halvparten av Egmonts strømforbruk i Norge og Sverige ved bruk av fornybar energi. En annen solcellepark i Danmark, som har vært i drift siden sommeren 2023, dekker allerede nesten hele Egmonts danske strømforbruk.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom