Manu Ung er på banen igjen – med ny forestilling

Del

I fjor presenterte Manu Ung forestillingen «Ord mot ord» som en del av den nasjonale DUS-satsingen (Den unge scene). Manu Ung fikk mye ros og gjorde seg bemerket, da forestillingen ble invitert til Det Norske Teatret og fremført der. Nå fortsetter vi.

I år kommer Manu Ung med en ny forestilling, «Snøhvit og de syv ninjaene». De fleste kjenner til det legendariske eventyret om Snøhvit og de syv dvergene, skrevet av brødrene Grimm.

- Vi valgte dette eventyret fordi vi ønsker å treffe en større målgruppe i år, nemlig barnefamiliene. Suksess-forestillingen i fjor var rettet mot ungdom, men nå vil vi utvide målgruppen. Derfor valgte vi «Snow White and the Seven Ninjas», sier Megan Matovich-Noddeland som er prosjektleder for Manu Ung.

- Dessuten vil det nye forestillingen presentere alle de unge talentene på scenen samtidig, legger regissør Ronny Patrick Jacobsen til.


Forberedelsene til forestillingen har allerede startet. Hver uke møtes flere av fjorårets skuespillere sammen med nye skuespillere og jobber med manuset. De har også fokus på hvordan scenografi, lys, kostyme og sminke skal se ut. Alt på og bak scenen styres av de unge talentene.

Premieren vil finne sted våren 2024. Følg med på hjemmesiden vår, www.teatermanu.no

For mere informasjon kontakt:

Megan Matovich-Noddeland, Prosjektleder – megan@teatermanu.no
Ronny Patrick Jacobsen, Regissør – ronny@teatermanu.no

Manu Ung er et prosjekt støttet av Sparebankstiftelsen DNB, og strekker seg over en treårsperiode. Teater Manu har som mål å gjøre satsingen permanent.
Formålet med prosjektet er å gi ungdom mulighet til å fordype seg i og få kunnskap om teaterverdenen.

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Teater Manu er Norges nasjonale tegnspråkteater og spiller forestillinger over hele landet. I tillegg til samarbeid med norske teaterinstitusjoner og grupper har Teater Manu et høyt internasjonalt aktivitetsnivå og et stort nettverk. www.teatermanu.no - http://www.teatermanu.no/ Teatret har kontorer og en scene på Grünerløkka i Oslo. Vi er en tegnspråklig arbeidsplass med for tiden 12 ansatte, og produserer per idag ca 2 turnéforestillinger i året. I 2022 har teatret i tillegg startet ungdomskompaniet Manu Ung, som skal produsere forestillinger for og med ungdom, og bidra til å bygge teaterinteresse og kompetanse hos unge tegnspråkbrukere.

Følg pressemeldinger fra Teater Manu

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Teater Manu på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Teater Manu

Høstens arrangementer12.6.2023 10:52:40 CEST | Pressemelding

I løpet av høsten vil Teater Manu presentere et knippe ulike prosjekter for enhver smak. Vi gleder oss til den store familieforestillingen, men også til de små, nære opplevelsene med fortellinger på tegnspråk. Følg med oss når vi skal ut i gatene i Oslo og danse. Og har du fylt 13 år kan du søke om å få være med på Manu Ung. Husk å melde deg på vårt nyhetsbrev så du ikke går glipp av de mange tilbudene vi kommer med. Der blir du også den først til å høre om de rabattene vi tilbyr den som i god tid bestemmer seg for å se forestillingene våre.

Kommende aktiviteter10.5.2023 09:26:54 CEST | Aktuelt

Vinterens Norgesturné med «»Den stygge andungen er vel overstått, mens forestillingen «Systemfeil» dukker opp igjen på scenen vår på Grünerløkka under den nasjonale teaterfestivalen Hedda-dagene 10. og 11. juni. Men det er mye mer som skjer på Teater Manu de kommende vårmånedene. Aller først skal våre unge talenter Manu Ung spille forestillingen «Ord mot ord» på Det Norske Teatret lørdag 13. mai. Skuespiller Ronny Patrick Jakobsen forbereder monologen «Terje Vigen», mens skuespiller Ipek Mehlum er i gang med et eventyrprosjekt. I tillegg skal den skotske skuespilleren Ramesh Meyaappan besøke oss for å jobbe med en forestilling som skal spilles i 2024. Vi forbereder også deltakelse på DiGG-fest i august … så vi har fortsatt hendene fulle.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom