TUI Norge

Norwegian og TUI med ny avtale om charterreiser

Del

Norwegian skal levere over 70 % av TUIs charterkapasitet i Norge kommende vinter og sommer. Sammen skal vi fortsette å utvikle den beste ferieopplevelsen, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Flypassasjerer som får servering av en flyvert inne i et Norewgian fly.
Den nye avtalen innebærer at over 70 prosent av TUI's charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian nå i vinter og neste sommer. Foto: Norwegian

Norwegian viderefører samarbeidet med TUI for kommende vinter- og sommersesong med flyvninger til Skandinavia til destinasjoner i Europa.

Sørger for en komfortabel start på ferien

– Vi har et godt samarbeide med TUI, og er veldig glade for å videreføre dette også for de kommende sesongene. TUI er Nordens største reiseaktør og tilbyr reiser til mange spennende destinasjoner, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Han legger til: 

– Vi fortsetter å fornye flyflåten. Vi gleder oss til å ønske enda flere passasjerer om bord i våre moderne fly, og vil se til at de får en komfortabel start på ferien. 

– Gjør en fantastisk jobb

TUI er den største charteroperatøren Norwegian har et samarbeide med, og selskapene har samarbeidet siden 2010. Den nylige signerte avtalen gjelder for vintersesongen 2023-2024 og for sommersesongen 2024. Over 70 prosent av TUI's charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian.

– Vi er glade for å fornye vårt lange partnerskap med Norwegian. Som TUI er Norwegian en etablert aktør med høy tillit blant de skandinaviske reisende. Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Han legger til:

– Vi ser frem til å sammen fortsette å utvikle den beste ferieopplevelsen for våre kunder. Ikke minst til vårt største vinterreisemål, Kanariøyene, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.

Portrettbilde%20av%20Tommy%20Serban%20kommersiell%20direkt%F8r%20i%20TUI%20Nordic.
– Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden. Foto: TUI

Avtalen gjelder følgende flyvninger

I Norge flyr Norwegian for TUI fra i Bergen, Stavanger, Haugesund, Ålesund, Bodø, Evenes, Tromsø, Torp i Sandefjord og Oslo til destinasjoner i Spania, Hellas, Kypros, Italia, Bulgaria, Kroatia og Tyrkia. 

I Sverige flyr Norwegian fra flyplassene i Karlstad og Kalmar til Gran Canaria i Spania samt fra Stockholm til Catania i Italia, mens flyvningene i Danmark går fra Københavns flyplass til Mallorca i Spania og Catania i Italia.

Fakta om Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og er et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Portrettbilde av Tommy Serban kommersiell direktør i TUI Nordic.
– Flyreisen er et viktig fokusområde for oss i TUI, og våre kundeundersøkelser viser at Norwegian gjør en fantastisk jobb med opplevelsen om bord, sier Tommy Serban, kommersiell direktør i TUI i Norden.
Last ned bilde
Flypassasjerer som får servering av en flyvert inne i et Norewgian fly.
Den nye avtalen innebærer at over 70 prosent av TUI's charterkapasitet i Norge vil bli levert av Norwegian nå i vinter og neste sommer.
Last ned bilde

Om oss

Med 25 prosent av de nordiske pakkereisekundene er TUI Nordic den ledende reiseaktøren i Norden. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom