Deloitte

Deloitte Advokatfirma styrker teknologisatsningen med ny CTO

Del

Deloitte Advokatfirma ansetter Silje Emilienne Aanderud-Larsen som teknologidirektør (CTO). Den nyopprettede stillingen markerer et strategisk og betydningsfullt skritt i Deloitte Advokatfirmas mål om å omfavne og dra nytte av den teknologiske disrupsjonen innenfor juridisk bransje.

Silje Emilienne Aanderud-Larsen, CTO i Deloitte Advokatfirma
Silje Emilienne Aanderud-Larsen, CTO i Deloitte Advokatfirma

–Jeg er utrolig stolt av å bli en del av et advokatfirma som ikke bare omfavner fremtiden, men som er med på å forme den. Deloitte har alltid vært kjent for innovasjon, kvalitet og ekspertise i sine juridiske tjenester, og går nå et steg videre ved å ansette en egen CTO for å sette teknologisk transformasjon på agendaen for alvor, sier Silje Emilienne Aanderud-Larsen.

Aanderud-Larsen kommer til Deloitte Advokatfirma fra en stilling som seksjonssjef for forretningsutvikling i Arbeids- og Velferdsdirektoratet, der hun har hun jobbet med tech-juridiske problemstillinger tilknyttet digitalisering. Dette inkluderer områder som informasjonsarkitektur, datadeling og kunstig intelligens. 

–Vi gleder oss til å ta fatt på vår teknologiske reise med Silje i spissen. Med hennes unike forståelse for både juridiske problemstillinger og den nyeste teknologiske utviklingen, kommer hun til spille en avgjørende rolle i å forme vår vei mot en mer fremtidsrettet og effektiv organisasjon, utdyper managing partner Rolf J. Saastad i Deloitte Advokatfirma.

–Min visjon er å forvandle og optimalisere vår teknologiske infrastruktur. Jeg gleder meg til å jobbe med og lære av alle mine nye og utrolig dyktige kollegaer, for å drive teknologisk innovasjon og legge grunnlaget for fremtidens juridiske tjenester, avslutter den ferske CTO-en.

For ytterligere informasjon, eller medieforespørsler, vennligst kontakt Rolf J. Saastad. 

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom