Cyviz

Cyviz ekspanderer til nye markeder

Del

Feirer 25 år med sterk vekst

Samtidig som selskapet feirer 25 år, ekspanderer den norske teknologileverandøren Cyviz sin globale tilstedeværelse. Nå er selskapet også til stede i Nederland, Frankrike og India.

Konsernsjef Espen Gylvik og kommunikasjonsdirektør Ellen K. Lome i Cyviz
Konsernsjef Espen Gylvik og kommunikasjonsdirektør Ellen K. Lome i Cyviz

- Det har vært en unik vekstreise fra lokale kunder i oljeindustrien i Stavanger til verdens største selskaper i en rekke sektorer. Det som startet som et lite, norsk IT selskap har nå fått et globalt fotfeste innen avansert samhandlingsteknologi, sier Espen Gylvik, CEO i Cyviz.

Cyviz ble grunnlagt i Stavanger i 1998 av Joar Vaage og Øyvind Hovland. Ideen oppstod som følge av oljeselskapenes behov for dybdesyn når de jobbet med seismiske modeller, og ved å bygge samhandlingsrom med høyoppløselig 3D-visualisering på store skjermer kunne ekspertene i oljeselskapene utnytte dataene bedre i planlegging og operasjon for å få mer olje fra feltene.

Selskapet har utviklet seg betydelig siden den gang, og i dag utvikler og leverer Cyviz software- og hardwareløsninger for fullskala konferanserom, kontrollsentre og opplevelsessentre. Ekspansjonen fortsetter og i disse dager åpner Cyviz kontor og showroom i Utrecht, Paris og New Delhi. Selskapet er nå til stede i 17 lokasjoner inkludert Oslo, Houston og London.   

- De nye kundesentrene gjør det enklere for oss å støtte både nye og eksisterende kunder i disse regionene. For å møte behovene til våre kunder innen offentlig og privat sektor, er det avgjørende å kunne demonstrere hvordan våre kontrollrom, møterom og opplevelsessentre kan gjøre det mer effektivt å tilpasse seg en moderne arbeidspraksis og gi økt samhandling, sier administrerende direktør i Cyviz, Espen Gylvik.

Selskapets vekst har akselerert betydelig siden børsnoteringen i 2020. På kundelisten i dag står globale selskaper som Microsoft, Accenture, Boeing, og det amerikanske forsvaret.

- Vi har fått muligheten til å utvikle avansert samhandlings- og interaksjonsteknologi gjennom flere globale, spennende partnerskap. Microsoft har benyttet Cyviz-løsninger i opplevelsessentre over hele verden, inkludert ved deres Executive Briefing Center ved hovedkontoret i Seattle. Når Microsoft viser seg frem fra sin beste side, er det ved hjelp av Cyviz-teknologi. Samarbeidet med Microsoft illustrerer både den unike posisjonen vi har globalt, samt vekstpotensialet som finnes, sier Gylvik.

Cyviz har fortsatt en rekke kunder i den norske oljeindustrien. Nylig valgte Aker BP Cyviz som sin strategiske partner for neste generasjons samhandlingsløsninger og utvikling av deres Integrated Operations Centre i det nye Aker BP-bygget i Stavanger.

- Det strategiske samarbeidet vi har inngått med Aker BP vil styrke det langsiktige samarbeidet ytterligere, og vi ser frem til å levere våre løsninger til blant annet de nye Valhall-bygningene, sier Gylvik.

Kontakter

About Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz skapt samhandlingsrom og gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte.

Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, tilrettelegger for samarbeid og understøtter beslutningsprosesser.

Finn mer informasjon på www.cyviz.com eller besøk et av våre Cyviz Experience Centers i Atlanta, Dubai, Jakarta, Houston, London, Oslo, Riyadh, Singapore, Stavanger, eller i Washington DC.  

Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (ticker: CYVIZ). 

Følg pressemeldinger fra Cyviz

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Cyviz på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cyviz

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom