Apollo

Norges Triatlonforbund inngår samarbeid med reisearrangøren Apollo

Del

Samarbeidet innebærer blant annet flere årlige treningsreiser i regi av Norges Triatlonforbund. Det norske triatlonlandslaget vil også legge sine treningsleirer til Apollos sportsresorts. 

Apollo fortsetter satsningen på treningsreiser, også innenfor spesifikke sport-, og idrettsgrener under varemerket Apollo Sports. Nå inngår reisearrangøren et samarbeid med Norges Triatlonforbund, som inkluderer både landslagsleirer og rendyrkede treningsreiser for triatleter.

- Vi er utrolig glade over dette samarbeidet. Det markerer begynnelsen på en spennende reise der vi ikke bare kommer til å tilby det norske triatlonlandslaget muligheten til å trene og utvikles i et idealistisk miljø, men også vanlige mosjonister gjennom rendyrkede treningsreiser i regi av forbundet. Det er en spennende tid for triatlonsporten, og vi er stolte over å være en del av den. Sammen skal vi fremme den norske metoden og hjelpe triatleter i alle nivåer med å oppnå sine mål, sier Daniel Giray, Sportsdirektør i Apollo.

Flere av Apollos sportsresorts er spesifikt anpasset triatlontrening, og i første omgang vil landslagsleirene og treningsreisene arrangeres på Playitas Resort på Fuerteventura og Levante – powered by Playitas på Rhodos. Her venter ikke bare en optimal infrastruktur for triatlon, men også gode forutsetninger for sykling, løping, styrketrening og svømming i olympisk basseng.

- For Norges Triatlonforbund betyr samarbeidet med Apollo muligheten til å tilby satsende utøvere mer og bedre tid på leir. I tillegg får vi et svært godt tilbud for agegroupere, som jeg nå gleder meg til å fortelle våre norske triatleter mer om, sier Gabrielle Bjørnstad-Northern, Generalsekretær i Norges Triatlonforbund.

Treningsleir Triatlon

Den første treningsleiren i regi av Triatlonforbundet arrangeres allerede i januar på Apollo Sports-flaggskipet Playitas Resort på Fuerteventura, og passer for triatleter og mosjonister som har erfaring med triatlon fra før. Uken vil by på et allsidig program bestående av både svømming, langturer på sykkel og løping, i tillegg til teknikktrening og teori.

- Reisen fokuserer på basis og grunntrening før sesongen 2024, og er dermed perfekt for alle agegroup triatleter. Høydepunktet for de aller fleste er likevel at det samles en flott og dedikert gjeng, som skaper muligheten til å både fokusere på og snakke om triatlon døgnet rundt i en hel uke, sier Giray.

Praktisk informasjon

Dato: 19. – 26. januar 2024

Hotell: Playitas Resort

Avreise fra: Oslo

Pris:  fra 13498,-

Prisen inkluderer:

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje
  • Transport tur & retur
  • Boende i delt dobbeltrom/leilighet på Playitas Resort
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Trening med instruktør i følge program med Norsk Triatlonforbund
  • Topp hotell og treningsfasiliteter 

Enkeltromstillegg: 3000, -

Les mer om Treningsleir Triatlon her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom