Norsk Osteopatforbund

Valgt inn i styret i Osteopathy Europe.

Del

Vår forbundsleder, Tomas Collin, ble tidligere i dag valgt inn i styret til Osteopathy Europe. Sammen med belgiske Julien Bosc, trer han inn som styremedlem etter at Alex Boon og Dimitri Boulenger gikk av etter mange års viktig innsats.

Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund
Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund

Osteopathy Europe er fellesorganisasjonen for brorparten av de nasjonale osteopat-organisasjonene i Europa, og er en viktig premissleverandør for faglig standard, utdanning og regulering av osteopatien. Tomas Collin har de siste årene ledet utdanningskomiteen og blant annet arbeidet med å utarbeide Osteopathy Europe`s vedtatte policy for osteopatiutdanning. Tomas går nå altså inn som styremedlem, og vil med det kunne bidra ytterligere i det internasjonale arbeidet kommende periode.

- Osteopathy Europe samler de aller fleste osteopater i Europa og er et viktig organ for oss som forbund, for våre medlemmer og for osteopatien i sin helhet. Jeg er derfor svært glad for denne muligheten og gleder meg til å bidra i årene som kommer, sier Tomas Collin.

Flere hundre osteopater er klare for faglig påfyll

Tomas har sammen med nestleder i forbundet, Christin Stormyr, vært i London de siste dagene og gjennomført årsmøte i Osteopathy Europe og i Osteopathic International Alliance, sammen med øvrige representanter for medlemslandene. Fra i morgen starter en to-dagers fagkongress hvor det deltar flere hundre osteopater fra hele Europa, inkludert mange medlemmer fra Norge. Dette blir to dager stappfulle med faglig påfyll før vi møtes til festmiddag i ekte britisk stil, på lørdagskvelden.

Vi gleder oss til dagene som kommer og ser frem til gode samtaler med nye og allerede godt kjente kollegaer.

Kontakter

Bilder

Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund
Tomas Collin, leder Norsk Osteopatforbund
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Osteopater er autorisert helsepersonell. 

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom