KollyKolly

Burger King Norge inngår milliardavtale med Kolly

Del

Burger King har inngått avtale med Kolly AS om distribusjon av mat, drikke og non-food til alle sine restauranter i Norge fra og med april 2024.

Foto: Kolly
Foto: Kolly

Vinterbro, 16. Oktober 2023 – Den veletablerte og populære restaurantkjeden har over lengre tid arbeidet med å få på plass en langsiktig samarbeidspartner på logistikk, som kan være med å videreutvikle, effektivisere, og redusere kostnader i hele verdikjeden. Det har de nå lyktes med. 

"Vi er svært glade for å kunne fortelle at vi har inngått avtale med Burger King Norge," sier Pia Almvang, kommersiell direktør i Kolly. “Burger King kontaktet oss fordi de søkte en god samarbeidspartner som kunne bistå med å effektivisere hele verdikjeden deres – i tillegg til trygg og stabil levering av mat og drikke. Det kan vi, og vi gleder oss veldig til å komme i gang med samarbeidet!”  

Også Kenneth Lorentzen, Daglig Leder for Burger King Norge, er tilfreds med avtaleinngåelsen: “Vi er glade for å ha en samarbeidspartner på plass som kan bidra til å understøtte våre mål på effektivitet, kvalitet og vekstambisjon for det norske markedet. Forventningene til vår nye partner Kolly er svært høye.”

Om Kolly AS:

Kolly AS, som er del av Reitan Retail, er en ledende leverandør av mat og drikke i storhusholdningsbransjen. Med et bredt utvalg av produkter og en dedikert kundeservice, har Kolly AS etablert seg som en pålitelig partner for restauranter, hoteller, kantiner, kiosker og bensinstasjoner i Norge. 

Morten Gabrielsen, administrerende direktør i Kolly AS, presiserer at denne avtalen ikke bare er viktig for Kolly – men for hele Storhusholdningsbransjen: «Vi kom inn i et lite konkurranseutsatt marked da vi startet samarbeid med GRESS-gruppen i 2022, men merket fort at vår inntreden skjerpet konkurransen. Det forsterker vi nå ytterligere – og det er vi helt sikre på vil være bra for hele bransjen.»

For mer informasjon – kontakt følgende personer:

Kolly: Partner Manager – Simen Wøien Augedal, tlf 99640420
Kolly: Kommersiell Direktør – Pia Almvang, tlf 93455333
Burger King: Daglig Leder – Kenneth Lorentzen, tlf 41192919

Bilder

Følg pressemeldinger fra Kolly

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kolly på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kolly

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom