Recover

Recover er stolte av å kunngjøre lanseringen av det nye merket, SERWENT

Del
Recover, den EQT-eide ledende leverandøren av skade- og håndverkstjenester og vedlikeholdstjenester for underjordisk infrastruktur i Skandinavia, er stolte av å kunngjøre lanseringen av det nye merket, SERWENT, som samler åtte selskaper som tidligere tilhørte Recover’s Environmental Services-divisjon (“SERWENT” eller "gruppen").

SERWENT, en ledende kraft i vann- og avløpsindustrien, er stolte av å kunngjøre lanseringen av sitt nye paraplymerke, som samler åtte selskaper under ett felles brand. Dette strategiske grepet befester SERWENT’s posisjon som den nest største aktøren innen underground infrastructure maintenance (“UIM”) i Skandinavia.


Etableringen av SERWENT markerer en betydelig milepæl i selskapenes vekstreise. Ved å innlemme og styrke samarbeidet mellom de åtte respekterte selskapene og merkevarene, har SERWENT skapt et kraftsenter som er i stand til å levere et bredt spekter av UIM-tjenester. Fra rutinemessig vedlikehold til komplekse infrastruktur- og rørfornyings-prosjekter, imøtekommer SERWENT de ulike behovene til UIM-markedet over hele Skandinavia.

“Opprettelsen av SERWENT markerer en ny strategisk retning for Recover. Det største forretningsområdet, skade- og håndverkstjenester, vil fortsette under merkevaren Recover, mens Recover Environmental Services transformeres til SERWENT. SERWENT vil bli drevet som et frittstående selskap med egen ledergruppe, strategi og merkevare, som forsterker fokus, enkelhet og entreprenørskap, sier Ted Söderholm, CEO i Recover Group.

"Vi er begeistret over å avduke SERWENT, som forener våre eksepsjonelle ansatte under ett felles brand," sier Aleksander Holter, administrerende direktør i SERWENT. "Etter å ha doblet seg i størrelse siden 2020, styrker dette strategiske grepet vår posisjon som en ledende kraft i den skandinaviske UIM-sektoren, og gjør det mulig for oss å gi våre kunder mer ekspertise, innovasjon og servicekvalitet. Integrasjonen og samarbeidet har allerede pågått i flere måneder og en felles merkevare var et naturlig neste steg for selskapene innen SERWENT."

Ledelsen er overbevist om at det nye paraplymerke vil styrke markedstilstedeværelsen, skape vekst og heve SERWENT’s evne til å møte de skiftende behovene til industrien

For mer informasjon om SERWENT, vennligst gå til serwentgroup.com, serwent.seserwent.no eller serwent.dk.

Kontakter

Aleksander Holter
Managing Director
SERWENT
Telefon: + 47 481 40 494
aleksander.holter@recover.no

Bilder

Om Recover

Recover
Recover
Lilleakerveien 4
0283 Oslo

https://recovergroup.com/

Følg pressemeldinger fra Recover

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Recover på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Recover

Recover har inngått avtale om å kjøpe Bjerklind Bygg og S.I. Entreprenør13.12.2021 12:00:00 CET | Pressemelding

Recover, Nordens ledende leverandør av skade- og håndverkstjenester har inngått avtale om å kjøpe de norske selskapene Bjerklind Bygg AS og S.I. Entreprenør AS. Selskapene har rundt 40 ansatte og hadde i fjor en omsetning på over 130 millioner kroner med fotavtrykk i Oslo og Viken. Oppkjøpene er et ledd i Recovers strategi om å vokse innen storskade, samt å bygge en distinkt leder også utenfor forsikring. Selskapene vil bli drevet videre som datterselskaper av Recover Norge under sin egen merkevare.

Recover forsetter veksten i Norge: Recover overtar JTR Gruppen og tar en sterkere posisjon i Rogaland29.6.2021 17:00:00 CEST | Pressemelding

Recover AS har gjennomført kjøpet av selskapet JTR Gruppen AS. Selskapet er den ledende aktøren for spesialtjenester innen vann og avløp i sin region. JTR Gruppen har rundt 35 ansatte og hadde i fjor en omsetning på 80 millioner kroner. Selskapet har hovedkontor på Nærbø i Rogaland, og har avdelinger i Haugesund, Egersund og Flekkefjord. I januar 2021 kjøpte Recover TT-Teknikk AS, som er en av landets største aktører innen rørfornying, rørinspeksjon, slamsuging og høytrykksspyling. Oppkjøpet av JTR Gruppen er et videre steg i Recovers strategi om å styrke seg innen vann, avløps- og miljøtekniske tjenester i Norge. JTR Gruppen AS vil bli drevet videre under eget navn og merkevare, som et datterselskap av Recover Norge.