Kredinor

Ny kommersiell direktør hos Kredinor

Del

Stefan Langva er ansatt som ny kommersiell direktør hos Kredinor AS og blir medlem av konsernledelsen. Langva har bred kommersiell erfaring og skal sikre selskapets vekst gjennom nye produkter og tjenester, samt tradisjonell inkassodrift.

Stefan Langva (t.v.) er ny CCO i Kredinor. Her sammen med CEO Klaus-Anders Nysteen.
Stefan Langva (t.v.) er ny CCO i Kredinor. Her sammen med CEO Klaus-Anders Nysteen. Kredinor - Kilian Munch

Kredinor har som mål å endre inkassobransjen med kundevennlige løsninger som gjør det enklere og rimeligere for folk å gjøre opp gjeld.

- Det at kundene våre skal ha god økonomisk helse er et mål for oss. Inntektene fra tradisjonelle produkter har vært fallende de seneste årene. Vi har allerede lansert nye, innovative og bærekraftige produkter og tjenester for å utvikle virksomheten vår og for å skape nye inntekter. Jeg er glad for at Stefan har takket ja til å komme til Kredinor og bidra til å gjennomføre de endringer som vi og bransjen trenger, sier Klaus-Anders Nysteen, administrerende direktør i Kredinor.

Stefan Langva kommer til Kredinor fra fintech-selskapet Digisure, og har før det lang erfaring fra forsikringsbransjen. Han har blant annet vært administrerende direktør for Codan forsikring i Norge og direktør i Tryg, og kan vise til solid vekst og gode resultater i sine tidligere stillinger.

- Kredinors visjon tiltaler meg. Alle bransjer må ta inn over seg samfunnsendringer, og jeg liker den sympatiske og spennende retningen Kredinor har valgt for å møte dette. Jeg ser også frem til å bruke min kunnskap om kundebevaring og vekst fra forsikringsbransjen, inn i en annen viktig del av finanskretsløpet, sier Langva.

- Vi har lett etter den beste kandidaten med de riktige personlige kvalitetene, og jeg mener vi er riktige for hverandre. En kommersiell direktør i Kredinor må forstå både B2B-, B2C- og B2B2C-markedet. Det gjør Stefan, sier Klaus-Anders Nysteen.

- Jeg fikk veldig godt inntrykk av selskapet og menneskene jeg møtte gjennom ansettelsesprosessen, og ser frem til å bidra for Kredinor, sier Stefan Langva.

Han starter 1. november og etterfølger Abbe Fransson som sluttet i selskapet tidligere i høst.

Kontakter

Bilder

Stefan Langva (t.v.) er ny CCO i Kredinor. Her sammen med CEO Klaus-Anders Nysteen.
Stefan Langva (t.v.) er ny CCO i Kredinor. Her sammen med CEO Klaus-Anders Nysteen.
Last ned bilde
Stefan Langva er ny CCO i Kredinor.
Stefan Langva er ny CCO i Kredinor.
Last ned bilde

Om Kredinor

Kredinor AS er Norges største inkassoselskap i antall saker og en ledende aktør innenfor kjøp og forvaltning av gjeldsporteføljer. Selskapet er etablert i Norge, Sverige og Finland med en samlet omsetning på nærmere 1,6 milliarder kroner og 600 ansatte. Kredinor AS eies av Sparebank 1 og Kredinorstiftelsen. Kredinor har sin historie helt tilbake til 1876, og er nylig fusjonert med Modhi-konsernet. Etter fusjonen vil selskapet ha en bred tjenesteportefølje med bransjeledende løsninger innenfor fakturering, betaling og inkasso til energibransjen, bank og finans, handel, offentlig sektor, telecom og parkering. Ved å hjelpe kundene med moderne digitale selvbetjeningsløsninger og god kundeoppfølging, hjelper vi også næringslivet og offentlige virksomheter slik at de får betaling raskere. Det er bra for alle – for kundene, næringslivet og samfunnet. Kredinor.no

Følg pressemeldinger fra Kredinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kredinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kredinor

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom