Elden Advokatfirma

Advokat John Christian Elden bistår Gjert Ingebrigtsen i konflikten med Norges Friidrettsforbund

Del

Gjert Ingebrigtsen har engasjert advokat John Christian Elden for å bistå i konflikten med Norges Friidrettsforbund. - Voksne menn skal ikke kunne trasse seg til en utestengelse av andre seriøse utøvere eller trenere, sier advokat John Christian Elden.

Elden Advokatfirma AS

- Friidrettsforbundet er på bærtur. Det er mange familiekonflikter i Norge, uten at store monopolistiske forbund kan eller skal ta stilling til dem ut fra hvem som legger igjen mest penger i forbundet, sier advokat John Christian Elden. 

Dette rammer primært en uskyldig utøver og konkurrent av de tre brødrene, og burde åpenbart vært løst på en annen måte. Konkurransen bør avgjøres på idrettsarenaen, og ikke ved utelukkelse.

- Vi har sendt et brev til Norges Friidrettsforbund hvor vi tar initiativ til en ryddig prosess gjennom samtaler slik at dette kan løse seg i minnelighet, sier advokat John Christian Elden. 

Skulle det vise seg å være nytttesløst vil advokat Elden vurdere rettslige skritt for løse situasjonen.

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom