TV 2

Disney+ og TV 2 skal samarbeide om annonsesalg i Norge

Del

Disney+ og TV 2 utvider sitt samarbeid ytterligere når TV 2 fra 1. november får eksklusivt ansvar for annonsesalget for «Standard med reklame» i Norge.

Etter den vellykkede lanseringen av Disney+ i Norge i september 2020, lanserte TV 2 og Disney+ i mars 2022 et tilbud der abonnenter kunne få Disney+ inkludert i TV 2 Play-pakken. Nå bidrar det neste steget til at norske annonsører enkelt kan kjøpe annonser ett sted. Dermed vil de kunne nå et enda bredere publikum, som favner alt fra sportselskere til Star Wars-fans.

 «Standard med reklame» lanseres sammen med abonnementene «Standard» og «Premium». De nye abonnementspakkene blir tilgjengelig som enkeltstående produkter på Disney+ eller som en del av pakketilbudet på TV 2 Play.

 «Vi er veldig godt fornøyde med vårt nåværende samarbeid med Disney, som gjør alt Disney+-innhold tilgjengelig via TV 2 Play. Derfor er vi også glade for at vi skal utvide samarbeidet vårt ytterligere. Dette betyr at annonsørene våre vil få unik tilgang til et bredere strømmepublikum, bestående av mange norske Disney-, Pixar-, Star Wars- og National Geographic-fans», sier Olav T. Sandnes, administrerende direktør i TV 2.

«Den nye abonnementspakken er det neste steget i utviklingen av Disney+. Vi er glade for å kunne lansere det nye tilbudet sammen med vår partner gjennom mange år, TV 2. Det nye abonnementet gir større fleksibilitet og flere valgmuligheter for våre mange fans i Norge. Her tilbyr vi et stadig voksende innholdsbibliotek av høy verdi og kvalitet, med gamle klassikere, nye og eksklusive originaler, samt serier og storfilmer fra våre mange studioer i verdensklasse», sier Hans van Rijn, Country Manager and SVP, The Walt Disney Company Nordic & Baltic.

Disney+ tilbyr prisvinnende TV-serier, storfilmer og eksklusivt originalinnhold fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. Med alt fra kritikerroste dramaer og komedier til tidløse og tankevekkende klassikere. Det finnes noe for enhver smak – fra «The Simpsons» og «Grey’s Anatomy» til prisbelønte favoritter som «The Bear» og «The Mandalorian». 

En robust foreldrekontroll sikrer at Disney+ byr på passende innhold for alle i familien.
I tillegg til at det finnes barneprofiler, kan abonnentene begrense adgangen til voksent innhold og lage PIN kode-beskyttede profiler.

Pressekontakt i TV 2 

Jan-Petter Dahl | jan-petter.dahl@tv2.no

Pressekontakter i Disney+ i Norden 

Emelie Halltoft | emelie.halltoft@disney.com

Aurora Stark | aurora.stark@disney.com  

Om Disney+

Disney+ er en strømmetjeneste for filmer og serier fra Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic og Star. Disney+ tilbyr en stor samling av eksklusive originaler, inkludert langfilmer, dokumentarer, live-action og animerte serier samt kortformatinnhold. I tillegg til sin unike tilgang til Disneys historie innen film- og TV-underholdning, favner Disney+ også de nyeste utgivelsene fra The Walt Disney Studios. For mer informasjon, se disneyplus.com eller sjekk ut Disney+-appen (finnes på de fleste mobile og tilkoblede TV-enheter).

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom