Universal Music Norge

Ny musikk fra Troye Sivan, Ice Spice, boygenius, Ramón, Loreen, The Libertines og Pikekyss!

Del

 

Ramón med nytt låtslipp fra sitt kommende prosjekt

 

Ny musikk fra Torine - medicine 

 

Jonathan Floyd slår seg sammen med Isah på ny låt!

 

Chris Abolade og Roc Boyz teamer opp: KÅMON

 

Bråtabrann er Norges nye tilskudd på bygdeband-himmelen og de er nå ute med sin nye låt "Han må ut". Låten er skrevet til de som ikke alltid føler seg helt hjemme i samfunnet vi lever i. Her møter vi en mann som har det nettopp slik, og hvor løsningen blir å komme seg ut i naturen. Ut til høye fjell og dyp skog, hvor det ikke finnes forpliktelser og stress. Kanskje har vi alle en form for overlevelsesmekanisme som navigerer oss gjennom livet? I dette tilfellet er det friheten i naturen som blir veien.  

 

Pikekyss slipper endelig sitt debutalbum, Til det føles fint, en musikalsk reise som startet da de traff hverandre på videregående i 2017. På plata gir de oss dansbare og glade låter med såre og betraktende tekster, energiske og catchy gitarriff. Pikekyss legger også ut på Norgesturné denne høsten og kickstarter det hele med slippkonsert på Parkteatret i Oslo! 

 

Troye Sivan er nå ute med sitt tredje studioalbum Something To Give Each Other. Albumet består av ti spor og er en feiring av sex, dans, svette, samhold, skeivhet, kjærlighet og vennskap. Sivan har de siste årene funnet gleden i mennesklige forbindelser og dansemusikk, noe musikkvideoene for de to første singelene, "Rush" og "Got me started", tydelig viser. "Rush" har hittil fått over 215 globale millioner streams og begge singlene har tatt av på TikTok, hvor mange prøver seg på de tilhørende koreografiene. 

 

Holly Humberstones debutalbum Paint My Bedroom Black er nå ute! Albumet inneholder hennes tidligere singler "antichrist", "Superbloodmoon" med d4vd og "Into My Room", i tillegg til ti andre ferske låter. Holly har samarbeidet med sin faste produsent Rob Milton og sammen fløy de til LA for å jobbe med produsenten og låtskriveren Ethan Gruska, som tidligere har samarbeidet med artister som Phoebe Bridgers og Fiona Apple. 

 

Ice Spice er tilbake med den nye singelen "Pretty Girl", hvor hun har fått med seg den nigerianske rapperen Rema. Som en av fjorårets største nykommere, har Ice Spice gitt oss flere store hits. Hun fikk tidligere i år muligheten til igjen å samarbeide med ett av sine forbilder Nicki Minaj på låten "Barbie World", som kan høres i Barbie-filmen. Hun spilte i sommer på årets Stavern Festival.  

 

Den canadiske singer-songwriteren Lauren Spencer Smith slipper i dag "Sad Forever". Det slippes også en tilhørende musikkvideo spilt inn i København, som Lauren selv har tatt del i å regissere. Hun har spilt låten gjennom hele sin Europaturné og fansen synger allerede med til teksten. Hun ble først kjent for offentligheten da hun deltok på American Idol, men slo virkelig an da en demo av sangen "Fingers Crossed" gikk viralt på TikTok og gikk til #1 i flere land, deriblant Norge. 

 

Eurovisionstjernen Loreen ute med sin etterlengtede singel "Is It Love". Dette er første singel som slippes etter hun ble første kvinne som har vunnet Eurovision to ganger, med hitten "Tattoo". Den ferske singelen er produsert av den svenske produseren og låtskriveren Rami Yacoub, som tidligere har jobbet med navn som Ariana Grande og Lady Gaga. Låten utforsker lyder fra Loreen sin marokkanske bakgrunn og faller under det hennes fans kjærlig har gitt navnet "spirituell pop".  

 

Indietrioen boygenius (Julien Baker, Phoebe Bridgers og Lucy Dacus) slipper nå "resten" av deres forrige album, som EPen the rest. Den fire spor lange EPen er som nevnt er utvidelse av deres kritikerroste album the record, som kom tidligere i år. De tre indieartistene har hver sine respektive solokarriere, men har siden 2018 jevnlig samarbeidet som gruppe. De besøkte Norge senest i sommer, da de sammen spilte på årets Øyafestival. 

 

The Libertines annonserer sitt kommende album med slipp av første singel "Run Run Run". Albumet All Quiet On The Eastern Esplanade blir det britiske rockebandet sitt fjerde studioalbum. De har siden starten av 2000-tallet vært sentrale i det britiske indie/alternative miljøet og feiret i 2022 sitt 20 års-jubileum som band. 

 

SET IT OFF - Offset er ute med sitt første studioalbum siden den kritikerroste solodebuten Father of Four fra 2019. Mange kjenner Offset som en av de tre medlemmene av trapgruppen MIGOS, men nå er han igjen tilbake med et soloprosjekt. Albumet inneholder 21 låter samt samarbeid med navn som Travis Scott, Don Toliver, Future, Latto og hans kone, Cardi B. I sammenheng med albumslipp, ble det i dag også lansert en musikkvideo for låten "SAY MY GRACE ft. Travis Scott ", spilt inn i Pataya, Thailand. 

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Noah Kahan, Sully & Faraz, Lana Del Rey, MIKA, Felix Jaehn, McMartii og Peter Gabriel!1.12.2023 12:06:04 CET | Pressemelding

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode McMartii redder julen! Grammy-nominerte Noah Kahan er tilbake med sitt nyeste duettinnslag fra hans kritikerroste We'll All Be Here Forever deluxe-album, med en ny versjon av "Everywhere, Everything” denne gangen med Gracie Abrams. Dette følger flere andre samarbeid i sammenheng med deluxeversjonen av albumet, med blant annet Hozier og Kacey Musgraves. Lana Del Rey har sluppet en nydelig tolkning av John Denvers «Take Me Home, Country Roads». Låten kommer i kjølevannet av hennes 5 Grammy-nominasjoner som inkluderer; Album Of The Year, Song of the Year, Best Pop Duo/Group Performance, Alternative Music Performance og Alternative Music Album. For aller første gang, gir popstjernen MIKA oss et album som er 100% fransk-språklig. Albumet "Que ta tête fleurisse toujours”, åpner han opp om sine minner og følelser, samtidig som han opprettholder sin unike universelle pop. Med sine ikoniske melodier lykkes Mika nok en gang med å sublimere det franske språ

Sully & Faraz har 100 ting på sitt hode24.11.2023 09:57:48 CET | Pressemelding

Sully & Faraz sjarmerte både dommere og seere i senk med sin audition på Norske talenter tidligere i år. Med sin egenskrevne låt "100 ting" var de soleklart videre med i konkurransen. Hkeem, som er en av dommerne, likte godt det han så, og kom med flere lovord til gutta: «Jeg har hundre ting på mitt hode, hode, hodeee. Det at jeg har fått hooket i hodet sier jo litt folkens. Dere har et veldig stort potensiale, dere må aldri slutte å rappe... Jeg likte det her altså.» - Hkeem Sully (13) og Faraz (14) møttes allerede når de var i 10-11 års alderen i studio på Furuset Bibliotek. Der fikk de god hjelp fra mentorene Eskinder Roth og Aiyo Rasa til å lære seg låtskriving og musikkproduksjon, og de har laget musikk sammen siden. Drømmen er å bli artister, og å gjøre mamma stolt. Parallelt med deltagelsen i Norske Talenter har låten deres "100 ting" levd sitt eget liv, og trender nå stort på internett. Med snart 4000 creations på TikTok fra store profiler som Ramón, Amanda Delara og Filip Barg

Ny musikk fra Dolly Parton, Atle Pettersen, boygenius, Emelie Hollow, Bon Jovi, 2 Chainz & Lil Wayne!17.11.2023 12:45:08 CET | Pressemelding

Ny julelåt fra Atle Pettersen Emelie Hollow gir oss “Jula Tilbake” Universal Music annonserer samarbeid med nystartede Miktam Records – et nytt hjem for norske indieartister Universal Music Group (UMG) er verdensledende innen musikkbasert underholdning og deres familie bestående av artister, låtskrivere, forlag, plateselskaper og distribueringspartnere, mottok forrige helg Grammy-nominasjoner i alle de mest sentrale kategoriene. Billie Eilish (Interscope), boygenius (Interscope) , Jon Batiste (Verve /Interscope), Olivia Rodrigo (Geffen/Interscope), Taylor Swift (Republic) mottok alle seks nominasjoner hver. Les mer om alle nominasjonene her. I 2024 markerer Norges største festival, Tons of Rock, sitt 10-års jubileum. I den anledning topper Metallica deres fullpakkede festivalplakat. Metallica er verdens største metalband og er aktuelle med sitt siste album 72 Seasons, som ble sluppet i april i år. Greta Van Fleet, TOOL og Judas Priest er også blant bandene som spiller på neste års jubi

Ny julelåt fra Atle Pettersen16.11.2023 11:03:04 CET | Pressemelding

17. november slipper Atle Pettersen julelåten “Bedre neste år”, skrevet sammen med artist og poet Axel Frønes. Låten ble skrevet for å minne folk på at jula ikke er en lett høytid for alle. Låta kan høres her fra 17. november. – “Bedre neste år” er en låt til ettertanke. For å minne oss på at jula ikke nødvendigvis er den fineste tiden på året for alle. Vi må huske på å ta vare på hverandre, bry oss og hjelpe hverandre så godt vi kan. Også må vi aldri miste håpet, håpet om at ting kan bli bedre. Atle Pettersen trenger ingen introduksjon, han har vært en av Norges mest populære menn i mange år. Med en karriere som spenner over flere tiår har han hatt en rekke hits, vært stødig programleder for flere store TV-show og har blitt en favoritt blant både unge og gamle. Etter høy etterspørsel på sosiale medier, har også artisten gitt ut sin versjon av "Tenn lys", perfekt til adventstiden! Fra 27. november til 20. desember drar Atle Pettersen på juleturné for 6. året på rad. Du kan forvente båd

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom