Skolelederen.no lanseres i dag

Del

I dag lanserer Skolelederforbundet en ny digital nettside med nyheter og fagstoff. Målgruppen er Skolelederforbundets 4 500 medlemmer og alle andre som er opptatt av barnehage og skole.

Skolelederen.no lanseres i dag

I dag lanserer Skolelederforbundet en ny digital nettside med nyheter og fagstoff. Målgruppen er Skolelederforbundets 4 500 medlemmer og alle andre som er opptatt av barnehage og skole.

Skolelederforbundet er blitt en viktig, relevant og sterk aktør for ledere i utdanningssektoren, og dette har resultert i en stadig økende medlemsmasse. Vårt mål er å styrke landets viktigste ledere! 

  • Dette er et viktig skritt for å dele våre perspektiver og gi medlemmer, fagpersoner, politikere og andre interesserte enkel tilgang til aktuelle saker, nyheter og faglitteratur, sier forbundsleder Stig Johannessen i Skolelederforbundet.

  • På nyhetsiden vil dere også finne podkaster, filmer, artikler og stillingsannonser. Vi ser frem til å dele denne reisen med deg og håper du vil bli med.  Sammen skal vi fortsette å forme fremtiden for ledere i utdanningssektoren! Sier Johannessen.

Skolelederen vil også fortsette som tidsskrift, og være et fagblad hvor ledelse i oppvekstsektoren fremmes, drøftes og debatteres. Skolelederen kommer ut fire ganger i året og neste utgave kommer i februar 2024.

 Ansvarlig redaktør for skolelederen er Ole Alvik

Kontakter

Skolelederforbundet

Fagorganisasjon for ledere i oppvekst- og opplæringssektoren.

Følg pressemeldinger fra Skolelederforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Skolelederforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skolelederforbundet

Må ha tillit til at skoleledere sammen med lærere gjør det beste for elevene.26.5.2023 10:02:16 CEST | Pressemelding

Vi må gi skolelederne, lærerne og andre ansatte tillit til å ta de faglige, pedagogiske avgjørelsene sammen med elevene. Vi trenger en tillitsreform i skolen! Derfor er Skolelederforbundet veldig glad for at hele komiteen stiller seg bak at ti prosent av timene i hvert fag kan flyttes til andre fag eller brukes tverrfaglig i grunnskolen. Men videregående skole må også få denne fleksibiliteten.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom