TV 2

Simon Nitsche leder TV 2s nye konkurranse-reality Fjellhytta

Del

I «Fjellhytta» skal fire deltakerpar kjempe i åtte uker om å vinne sin egen hytte i vakre omgivelser på Turufjell i Flå. Simon Nitsche skal lede TV 2s nye programsatsing. 

Programleder for "Fjellhytta" Simon Nitsche, sammen med eksperttrioen Einar Nilsson, Astrid Maria Sætren og Lars Fossum.
Programleder for "Fjellhytta" Simon Nitsche, sammen med eksperttrioen Einar Nilsson, Astrid Maria Sætren og Lars Fossum. Foto: TV 2/Espen Solli.

– «Fjellhytta» er en naturlig utvidelse av seersuksessen «Sommerhytta». Seerne elsker å få inspirasjon gjennom oppussing, noe som gjenspeilers i både engasjementet og seertallene for «Sommerhytta», sier Trygve Rønningen, som er programredaktør og direktør innholdsstrategi i TV 2.

«Fjellhytta» tar med seg det viktigste innholdet fra «Sommerhytta», og fokuserer på høstfjellet og nordmenns kjærlighet til fjell og natur. I åtte uker vil fire deltakerpar konkurrere om å vinne sin egen hytte. Hver uke får deltakerne et ukesprosjekt, og skal bygge og innrede rommene etter egen stil og smak. De møtes til ukefinale – der gullhammeren deles ut til laget som har imponert ekspertene mest. Laget som til slutt står igjen med flest gullhammere, får sin hytte med tomt til odel og eie.

Simon Nitsche, programleder for «Fjellhytta», er mektig imponert over arbeidsinnsatsen hos deltakerparene.
–Jeg er heldig som får denne muligheten og ikke minst jobbe med så mange flinke folk. Det er veldig givende å lede et program der folk jobber fra morgen til kveld for noe de virkelig drømmer om. Det gir noen ekstra emosjoner når premien er en hytte til flere millioner på fjellet.

Eksperttrioen består av Lars «Snekker-Lars» Fossum, som flere kjenner igjen fra «Sommerhytta», Astrid Maria Sætren er interiørekspert og Einar Nilsson som mestermaler og alt-mulig-mann.

– Vi er glade for å ha Simon i programlederrollen i «Fjellhytta», som bringer både lekenhet og humor inn i programmet. Det er også en sterk eksperttrio vi har fått med oss, som seerne helt sikkert vil kjenne igjen fra andre TV 2-programmer, sier Rønningen.

«Fjellhytta» produseres av Strix Televison AS.

«Fjellhytta» får premiere på TV 2 Play og TV 2 Direkte høsten 2024.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm, Rydderevolusjonen, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Simon Nitsche er programleder for "Fjellhytta".
Simon Nitsche er programleder for "Fjellhytta".
Last ned bilde
Simon Nitsche er programleder for "Fjellhytta". Eksperttrioen er Einar Nilsson, Astrid Maria Sætren og Lars Fossum.
Simon Nitsche er programleder for "Fjellhytta". Eksperttrioen er Einar Nilsson, Astrid Maria Sætren og Lars Fossum.
Last ned bilde
Lars Fossum, Astrid Maria Sætren og Einar Nilsson utgjør eksperttrioen i "Fjellhytta".
Lars Fossum, Astrid Maria Sætren og Einar Nilsson utgjør eksperttrioen i "Fjellhytta".
Last ned bilde

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom