Utleiemegleren

Utleiemegleren åpner nytt kontor i Bergen

Del

Utleiemegleren vokser! Nå åpner Utleiemegleren sitt andre kontor i Bergen; Bergen Vest.

Daglig leder for Utleiemegleren Bergen Vest, Lene Stople Gjendem.
Daglig leder for Utleiemegleren Bergen Vest, Lene Stople Gjendem. Foto: Johnny Vaet Nordskog

Godt etablert i Bergen

Bergen er Vestlandets hovedstad og har Norges nest største utleiemarked etter Oslo. Utleiemegleren etablerte seg i Bergen i 2005, og Eirik Hove fortsetter som daglig leder ved kontoret. Lene Stople Gjendem starter Utleiemegleren Bergen Vest i nye kontorer i Solheimsviken / Damsgård.

- Vi opplever en tydelig kultur for å benytte seg av profesjonelle meglertjenester ved utleie av bolig i Bergen. Ved å starte opp et nytt kontor, kommer vi enda nærmere lokalmiljøet og kan bistå enda flere kunder. Vi forventer en sterk vekst i markedet i årene fremover, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen. 

Samarbeider godt

Lene Stople Gjendem fra Rogalands bygdeperle, Ølen, står klar som daglig leder for Bergen Vest. Lene er 31 år gammel, men har allerede jobbet som eiendomsmegler og fagansvarlig for Utleiemegleren i 6 år.  

- Ettersom jeg har jobbet lenge i bransjen, er jeg godt kjent med eiendomsmarkedet i Bergen. Sammen skal vi gjøre alt vi kan for å gi kundene god service, og levere et kvalitetsprodukt sammen med Eirik Hove og resten av gjengen på det «gamle» kontoret. Vi samarbeider veldig godt. Det skal likevel bli utrolig spennende å bygge et kontor der alt kan formes fra start, og få på plass en liten gjeng med meglere. Bergen har mye potensiale og et høyt utleietempo om dagen, så dette kan ikke bli annet enn bra, sier Lene Stople Gjendem.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Utleiemegleren

Utleiemegleren er Norges ledende meglerforetak på utleie og forvaltning av boliger til private og profesjonelle. Utleiemegleren har over 17 000 boliger i sin portefølje. Selskapet ble startet i 1995 og har i tillegg til Bergen, kontorer i Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Jessheim, Drammen, Asker og Bærum, Kristiansand, Østfold, Vestfold og fem kontorer i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Utleiemegleren

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Utleiemegleren på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Utleiemegleren

Sterk oppgang i utleieprisene14.2.2024 11:56:20 CET | Pressemelding

Utleieprisene økte med hele 9,3% for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje nasjonalt sammenlignet med januar 2023. - På lik linje med boligprisveksten i salgsmarkedet, ser vi en kraftig økning i utleiemarkedet. Vi opplever at markedet fortsatt påvirkes av den økte tilførselen av boliger fra de som venter med å selge. Det er mange utleieboliger på markedet, og leietakerne har mulighet til å være mer selektive. Allikevel forventer vi fortsatt stigende utleiepriser, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

Salgsprisene faller - sterkt økende leiepriser8.1.2024 10:30:00 CET | Pressemelding

I desember økte leieprisene med 11,2% for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje nasjonalt sammenlignet med desember i fjor. - Det er en god balanse mellom tilbud og etterspørsel i leiemarkedet generelt. Dette skyldes boligene som flyttes fra salgsmarkedet til leiemarkedet midlertidig. Likevel opplever vi sterkt økende leiepriser, spesielt i pressområdene. Vi mottar også færre oppsigelser fra leietakere, som sannsynligvis skyldes de økende prisene i samfunnet. Folk tar seg ikke råd til å flytte dersom de absolutt ikke må, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

Leieprisene fortsetter å øke11.12.2023 10:30:00 CET | Pressemelding

I november økte leieprisene med 2,1% for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje nasjonalt sammenlignet med 2022. Utleiemegleren fikk inn 151 flere oppdrag enn i oktober, som også var en rekordmåned. - November er vanligvis en måned hvor leieprisene stabiliserer seg. Dette er ikke tilfelle i år. Leieprisene fortsetter å øke. Den enorme økningen i antall nye oppdrag på denne tiden av året, skyldes helt klart utfordringene i salgsmarkedet og usikkerheten rundt renteøkningene fremover. Vi forventer høyere leiepriser også i tiden fremover, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

Utleiemegleren signerte rekordmange kontrakter i oktober7.11.2023 11:59:28 CET | Pressemelding

Leieprisen for alle boligtyper øker med 9,7% i Utleiemeglerens portefølje nasjonalt sammenlignet med 2022. Utleiemegleren hadde ca. like mange annonserte boliger i oktober, som i høysesongen i juni. Dette skyldes primært nedgangen i salgsmarkedet. - Utleiemegleren signerte 1157 kontrakter i oktober, som er en økning på over 28% sammenlignet med oktober i fjor. Det var like mange annonserte boliger på markedet i oktober 2023, som i oktober 2019, som var siste normalår før koronapandemien. Dette viser at vi nå har et midlertidig normalisert leiemarked, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

Boligeiere får ikke solgt – velger å leie ut11.10.2023 08:48:33 CEST | Pressemelding

September viser rekordhøye leiepriser nasjonalt, men den kraftige leieprisveksten har roet seg. Leiemarkedet har fått midlertidig hjelp av boligeiere som ikke får solgt. Nasjonalt øker leieprisen for alle boligtyper i Utleiemeglerens portefølje. – Vi merker at flere ønsker kortere leiekontrakter for å unngå gevinstbeskatning ved påfølgende salg, sier administrerende direktør i Utleiemegleren, Stian Carlsen.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye