Söderberg & Partners

Klargjøring til vinteren

Del

Det er mye å huske på for å sikre at båten er klar for vinteropplag. Hvert år opplever dessverre mange båteiere skader, forfall eller tyverier, som kunne vært unngått ved å ta de rette forhåndsreglene.

Det er mange ting å huske på når båten skal i vinteropplag, sier Sindre Ek hos Söderberg & Partners
Det er mange ting å huske på når båten skal i vinteropplag, sier Sindre Ek hos Söderberg & Partners

- Nå er det høysesong for tyveri av propeller og annet utstyr i forbindelse med opplag av båter, sier Sindre Ek i Söderberg & Partners.

- Mange tar opp båten, men bruker noe tid på å klargjøre og ta med seg utstyr fra båten. Det medfører at mye dyrt utstyr er lett tilgjengelig og kan fjernes på kort tid i høstmørket, fortsetter Ek. Selv om tyveriet dekkes av forsikringen, vil det som oftest medføre en egenandel. Den kan fort være i samme størrelsesorden som selve utbedringen (evt utbetalingen), avslutter Ek

Vi har satt opp 10 nyttige tips du bør lese før båten går i opplag. Relevansen av tipsene vil selvsagt variere etter hvilken form for opplag man velger (i vann eller på land), og båtens størrelse.

10 tips du bør lese før båten går i opplag for vintersesongen

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner.

Våre tjenester i Norge inkluderer forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, formuesrådgivning, medlemsforsikringer til foreningsmarkedet og uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning.

Konsernet har i dag 3300 medarbeidere fordelt på 144 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg, UK og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper her inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 9 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er 350 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom