Colosseum Tannlege

Utvider spesialisttjenestene hos Colosseum Tannlege i Skien

Del

Tilgangen på spesialister innen tannhelse i Skien og Grenlandsområdet er begrenset. Colosseum Tannlege samler nå derfor ressursene i en egen spesialistklinikk, der de nå kan tilby flere spesialistfelt på dagtid.

Oralkirurg blir en del av Colosseum tannlege på fulltid
I tillegg til de eksisterende spesialistene på den nye klinikken blir også nyansettelsen oralkirurg Eva Sawicki-Vladimirov en del av Colosseum Tannleges spesialistteam.

- Det var en dyktig kollega oralkirurg som spurte meg en dag om jeg har lyst å bli med i teamet på Spesialistklinikken hos Colosseum Tannlege i Skien. Jeg begynte å jobbe først en kveld i uken og fra oktober skal jeg utvide min praksis til dagstid, Sier Eva.

-Det å jobbe i et tverrfaglig team av spesialister og tilgangen på avansert røntgen som 3D-bilder gir meg bedre røntgendiagnostikk og behandlingsplanlegging. Dette gir meg et ekstra lag av sikkerhet i min praksis som oralkirurg, sier Eva.

-Som spesialist i oral medisin og oral kirurgi utfører jeg en rekke behandlinger knyttet til munnhelse og munn- og kjevekirurgi. De vanligste behandlingene inkluderer fjerning av visdomstenner og retinerte tenner, implantatkirurgi samt benoppbygging, endodontisk kirurgi eller såkalt rotspissamputasjoner, fjerning av cyster og godartet svulst, biopsier, behandling av slimhinneplager, virus og bakterieinfeksjoner og smertetilstander. Jeg tar også imot henvisninger for behandling av barn som kirurgisk fjerning av overtallige tenner, autotransplantasjon, blottlegging av retinerte tenner samt feste av kjeveortopedisk drag og klipping av tunge-/leppebånd, forteller Oralkirurg Eva Sawicki-Vladimirov.

Natur og kjærlighet lokket spesialisten til Skien


-Det var først og fremst kjærlighet som gjorde at jeg flyttet til Grenland. Siden jeg er et friluftsmenneske forelsket jeg meg fort i denne flotte naturen ved kysten av Telemark med sine fjorder, skoger og fjell, sier Eva, som stortrives i Skien.  

Klinikk med en bred sammensetning

Colosseum Tannlege har tre klinikker i Skien. I tillegg til behandling hos allmenntannlege tilbyr Colosseum spesialisttannhelsetjeneste innom alle fagfelt. Eva Sawicki-Vladimirov  jobber på klinikken i Telemarksgata, som er en klinikk med spesialistbehandlinger.  Klinikken jobber også tett med Colosseum Tannleges klinikk i Kverndalsgata der man finner et bredt behandlingstilbud fra allmennbehandling til kirurgi, protetikk, tannkjøttsykdommer og rotfyllinger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Bilde fra en av Colosseum Tannleges klinikker
Last ned bilde
Last ned bilde
Behandler og pasient
Behandler og pasient
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Colosseum Tannlege på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Colosseum Tannlege

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye