smart Norge

Salget av smart #1 åpnet

Del

«smart sin lille rakett» og «nå er denne smart på ordentlig» var noen av overskriftene da norsk bilpresse fikk kjøre smart #1 for første gang i september i år. Nå kan bilen bestilles.

smart #1 Brabus sitter som limt på veien og ligger lavt i svingen. Sist sett i godt driv på en norsk landevei i oslo- området.
smart #1 Brabus sitter som limt på veien og ligger lavt i svingen. Sist sett i godt driv på en norsk landevei i oslo- området.

Smart er tilbake på norske veier, og de første bilene vil leveres til kunder allerede mot slutten av november. Da får kundene en smart som er større, raskere og morsommere enn noen gang. 100% elektrisk og med et design som vil appellere til mange. Mulighetene for fargekombinasjoner er også mange. Her vil man ha muligheten til å finne sin «helt egen» smart.  Bilen passer for folk i både bygd og by. Felles for alle bilene er at de har godt med standardutstyr og ifølge bilpressen overaskende stor innvendig plass. Bilen er kompakt, men også komplett pleier vi å si i smart Norge.

null

Både bilen og utstyrspakken har vokst kraftig
De tre versjonene som skal selges i Norge er fulle av luksuriøst utstyr. Pakken med standardutstyr har vokst med bilen. Liker du å komme deg raskt i gang? Vel, med over 400 hestekrefter kan du komme deg fra 0-100 på under 4 sekunder i en smart #1 Bilen leveres også med firehjulstrekk og hengerfeste. Med sine 4,27 meter i lengde kan vi trygt si at smart nå har vokst litt. Og det er all grunn til å tro at merket nå også vil vokse i Norge.

I smart #1 kan du forvente å finne toppmoderne utstyr og hjelpemidler. Noen ting er veldig praktisk, noen ting er kjekke å ha, og noen ting velger vi i smart Norge å plassere i kategorien for design og litt deilig hverdagsluksus. smart fortsetter også sitt mangeårige samarbeid med BRABUS. De som vil kan dermed velge en skikkelig rå rakett av en bil med mange røde, raske og sportslige detaljer. 0-100 går unna på 3,9 sekunder.

smart #1 har en stor utstyrspakke allerede som standard. Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, 12.8 tommer skjerm, panoramasoltak, head-up display, seter med minnefunksjon, 360-graders kamera og elektrisk bakluke. Som nevnt er det også mulig å få hengerfeste på bilen, og du kan faktisk trekke hele 1600 kilo med deg på tur. Tillatt taklast er 50 kg.

- Det har vært veldig hyggelig å lese all den gode tilbakemeldingen vi har fått fra bilpressen som allerede har fått kjøre smart på norske veier. Vi gleder oss til å levere de første kundebilene allerede i november, forteller Christian Halvorsen, merkesjef for smart i Norge. Han legger til at han i alle fall har blitt veldig glad i sin smart #1 Brabus som nå er på veien både til og fra jobb, hytta og noen ganger bare for gøy.

null
smart #1 Pulse i blått og Pro+ i hvitt på luftetør i Oslo. Pulse har 428 hk med AWD. Pro+ har bakhjulstrekk og 272 hk.

Smart #1 kommer i disse tre versjonene

Pro+ Pris: 399.900,-
En bakhjultrekket utgave med 272 hk som leverer en rekkevidde på inntil 420 km /WLTP. Standardutstyr er blant annet, panoramasoltak, 360-graders kamera, seter i kunstlær, justerbar bakseterad, digital nøkkel og oppvarmede sidespeil.

Pulse Pris: 449.900,-
Pulse leveres med 428 hk, firehjulstrekk og en rekkevidde på inntil 400 km/WLTP i tillegg til utstyret på Pro+ vil de kundene som velger Pulse få med seg trådløs lading av mobil, parkeringsassistent, skinnratt, headup- display, tailgate kick funksjon på bakluken og elektrisk skjulte dørhåndtak.

BRABUS Pris: 499.900,-
Dette er raketten i rekken. En firehjultrukket bil full av frekke og eksklusive BRABUS detaljer med et helt eget BRABUS- interiør. Også her er det 428 hk å leke seg med. Sprinten til 100 gjøres unna på kun 3,9 sek. Her legges det på mye utstyr som understreker sportsligheten. BRABUS-interiør, fargede bremsekalipere, sportspedaler, simulert motorlyd, cybersparks Matrix LED+ lys og et skikkelig kraftig lydsystem fra BEATS.

smart #1 fås kjøpt hos følgende forhandlere:

  • Bertel O. Steen Lørenskog
  • Bertel O. Steen Ullevål
  • Bertel O. Steen Drammen, Lier
  • Bertel O. Steen Rogaland
  • Bertel O. Steen Bergen, Åsane
  • Bertel O. Steen Sarpsborg
  • Motor-Trade Trondheim

Kontakter

Følg pressemeldinger fra smart Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra smart Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra smart Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye