HydrogenPro

HydrogenPro får ny styreleder

Del

Ellen Hanetho trekker seg som styreleder i HydrogenPro. Terje Mikalsen er utnevnt til ny styreleder.

«Jeg er stolt over å ha bidratt til utviklingen og skaleringen av HydrogenPro til å bli en verdensledende leverandør av alkaliske elektrolysører, fra den første noteringen på Euronext Growth i 2020 og til den påfølgende oppnoteringen til Oslo Børs i 2022. Etter hvert som selskapet har utviklet seg, har visse strategiske retninger skapt ulik oppfatning, og jeg ser det som naturlig å ta konsekvensen av dette og trekke meg. Jeg vil takke mine styrekolleger, organisasjonen og våre investorer for et godt samarbeid under min periode i HydrogenPro, og jeg ønsker selskapet alt godt og fortsatt suksess fremover”, sa Ellen Hanetho.

«Vi er veldig fornøyde og takknemlige for Ellen Hanethos' bidrag til HydrogenPro. I mer enn fire år har hennes arbeid og gode fagkunnskaper vært av stor verdi for selskapet, sa Terje Mikalsen. «Vi har annonsert en tydeligere satsing på det amerikanske markedet, og vi opplever et marked med sterk vekst og potensial for HydrogenPro. Jeg tilbringer en stor del av tiden min i USA, og jeg ser frem til å ta selskapet videre inn i dette markedet», avsluttet Terje Mikalsen.

Terje Mikalsen har vært sentral i selskapet siden 2013 og har lang erfaring som industriell leder, investor og gründer, og har stått bak selskaper som Norsk Data og Hafslund Nycomed.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra HydrogenPro

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra HydrogenPro på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra HydrogenPro

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom