AF Gruppen

Moderniserer renseanlegg i Halmstad

Del

AF Gruppen er tildelt oppdraget med å bygge ut og modernisere Busör avløpsrenseanlegg i Halmstad kommune. Kontraktsverdien er ca. MSEK 134 ekskl. mva.

Busör avløpsrenseanlegg
Busör avløpsrenseanlegg Laholmsbuktens VA

Prosjektet vil gjennomføres som en totalentreprise og oppdragsgiver er Laholmsbuktens VA AB.

Busör avløpsrenseanlegg ligger nord for Halmstad. Det eksisterende anlegget er mer enn 50 år gammelt, og for å sikre at renseanlegget fungerer effektivt og i henhold til fremtidige krav gjennomføres derfor en utbygging og modernisering.

– AF Gruppens virksomhet i Sør-Sverige er spesialister på bygging av vann- og avløpsanlegg. Vi ser frem til å levere Halmstad kommune et anlegg av svært høy kvalitet, sier Bård Konrad Frydenlund, konserndirektør for Sverige i AF Gruppen.

Prosjektering starter omgående for så å gå over i en byggefase. Kontraktsarbeidene vil pågå til juni 2026.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Busör avløpsrenseanlegg
Busör avløpsrenseanlegg
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 31 mrd kroner i 2022 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye