Stellantis NorgeStellantis Norge

Slatlem utvider med Fiat og Jeep

Del

Partnerskapet mellom Slatlem og Bertel O. Steen styrkes ytterligere. Nå blir de forhandler for Fiat og Jeep, i sitt distrikt.

- Vi er svært fornøyde med at Bertel O. Steen har valgt oss som partner i vår region, og ser frem til ytterligere vekst de neste årene, sier konsernleder i Idar Slatlem.

Samarbeidet mellom de to konsernene inkluderer fra før Mercedes, Peugeot og Kia.

Slatlem kan se tilbake på en over 60 år lang historie med bilsalg, og representerer i dag totalt 9 bilmerker fra sine lokasjoner i Kristiansund og Molde. 

- Både Fiat og Jeep er midt inne i lanseringen av en ny og spennende elektrisk modellportefølje. Vi har store forventninger til modeller som Jeep Avenger, som ble kårets til Årets Bil i Europa 2023, og nye Fiat 600 som lanseres neste år, sier Slatlem.

- Vi er svært godt fornøyde med å ha fått på plass en forhandleravtale med Slatlem. Det å få med en erfaren, solid og godt etablert forhandler på laget, er viktig for å lykkes med Jeep og Fiat i nye områder, sier Shant Håndstad, som er merkesjef for Fiat og Jeep hos Bertel O. Steen.

Slatlem starter opp med de to merkene hos sin forhandler i Kristiansund, men har som mål å dekke hele sitt distrikt med de to merkene i sitt nedslagsområde.

Kontakter

Idar Slatlem
Konsernleder Slatlem AS
41641940

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye