Renteradar

Renteradar runder 150 000 brukere

Del

Renteradar har opplevd stor vekst det siste året og har nå 150 000 registrerte brukere. Det er en stor milepæl for oss, sier Fredrik Stang Heffermehl, daglig leder i Hayon, selskapet bak forbrukertjenesten Renteradar.

Daglig leder Fredrik Stang Haffermehl og markedssjef Sindre Noss
Daglig leder Fredrik Stang Haffermehl og markedssjef Sindre Noss

- Ifølge våre beregninger har Renteradars brukere spart 1 milliard kroner til sammen siden oppstarten i 2019. Det betyr at vi har kommet langt i vår visjon om å gjøre boliglånsmarkedet mer transparent og rettferdig for boliglånskundene, sier Heffermehl.

Over en halv million innlogginger

Renteradar har hatt over en halv million innlogginger på tjenesten, hvorav 250 000 av dem er fra 2023.

- Renteøkningene har tydelig vekket boliglånskundene, men det er svært krevende for dem å forstå markedet når endringene kommer hyppig. Dette understreker behovet for tjenester som Renteradar, som gir kundene en enkel og effektiv oversikt samt verktøy for å forbedre deres rentebetingelser, sier Heffermehl.

Timesbetaling på 30 000 kroner

- For å sette besparelsen i perspektiv kan det omgjøres til timespris. På Renteradar bruker en gjennomsnittsbruker omtrent 5 minutter. Ser man på besparelsene tilsvarer dette en timesbetaling på rundt 30 000 kroner. Med andre ord kan de få minuttene brukt på tjenesten være svært lønnsomme, sier Heffermehl.

Renteradars brukere dekker 14% av det norske boliglånsmarkedet

Samlet har Renteradars brukere hele 480 milliarder kroner i boliglån, som tilsvarer rundt 14% av det norske boliglånsmarkedet. Til sammenligning utgjør dette beløpet mer enn én fjerdedel av Norges statsbudsjett.

Brukere fra hele landet

- Renteradar har brukere fra alle landets 356 kommuner, til og med noen fra Svalbard. Det viser at tjenesten vår treffer bredt i hele landet. Vi har til og med 250 brukere over 80 år, noe som kan tyde på at Renteradar er tilgjengelig og brukervennlig for folk i alle aldre, avslutter Heffermehl.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder Fredrik Stang Haffermehl og markedssjef Sindre Noss
Daglig leder Fredrik Stang Haffermehl og markedssjef Sindre Noss
Last ned bilde

Om Hayon / Renteradar

Hayon er et fintech selskap som driver forbrukertjenesten Renteradar. I tillegg utarbeider vi analyser om bankmarkedet.

Renteradar har over 140 000 registrerte brukere i Norge og vokser raskt. På Renteradar kan man enkelt sammenligne sine betingelser med beste relevante tilbud. Man kan sjekke ut beste tilbud og starte bankbytte eller enkelt forhandle på renten hos banken sin.

Følg pressemeldinger fra Renteradar

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Renteradar på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Renteradar

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye