Fellesforbundet

Viktig for industriarbeidsplasser i Norge!

Del

Regjeringens grønne industriløft: - Her viser regjeringen at de har en aktiv næringspolitikk. Den vil bidra til å beholde, skape nye og utvikle eksisterende arbeidsplasser, sier Jørn Eggum.

Jørn Eggum, Forbundsleder i Fellesforbundet
Jørn Eggum, Forbundsleder i Fellesforbundet Foto: John Trygve Tollefsen

Regjeringen lanserte en rekke tiltak i sitt "Veikart 2.0 Grønn Industri" på torsdag. Her settes det av 15 milliarder til støtteordninger for næringsliv som skal avlaste risiko og bidra til utvikling av banebrytende teknologi.  

- Norge har store muligheter til å utvikle ny industri. Fellesforbundets medlemmer er klimaløsere og verden trenger den kompetansen som norske arbeidere og norske bedrifter har, sier Jørn Eggum. 

Regjeringen bruker statlig kapital for å utløse private investeringer. Norge har flere industri- og verkstedklynger som ligger i front i utnyttelsen av ny teknologi til vareproduksjon, komponenter og utstyr.  

- Våre medlemmer har kompetansen som trengs for å bidra til å løse klimautfordringene. Nå stiller regjeringen opp, og bedriftene må bruke disse mulighetene for å videreutvikle eksisterende industri og sikre nye industrietableringer, sier Jørn Eggum. 

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Fellesforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fellesforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fellesforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye