Amedia

Ole-Martin Brinchmann Finstad (34) rykker opp i Tun Media - blir viseadministrerende direktør

Del

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen og bidra til å styrke og utvikle selskapet, sier han. Ole-Martin Brinchmann Finstad er utnevnt til viseadministrerende direktør i Tun Media.

Ole-Martin Brinchmann Finstad er ansatt som viseadministrerende direktør i Tun Media. – Jeg er glad for å at han er del av laget, sier konsernsjef Jannicke Engan. Foto: Benjamin Hernes Vogl.
Ole-Martin Brinchmann Finstad er ansatt som viseadministrerende direktør i Tun Media. – Jeg er glad for å at han er del av laget, sier konsernsjef Jannicke Engan. Foto: Benjamin Hernes Vogl.

– Tun Media er til for å styrke landbruk og levende bygder. Vi har en viktig oppgave framover med å skape større bevissthet og engasjement rundt eget landbruk og norsk matproduksjon. Med Ole-Martin Brinchmann Finstad som viseadministrerende direktør, føler jeg meg trygg på at vi er godt rustet for å nå våre mål, sier konsernsjef Jannicke Engan.

34-åringen får et overordnet ansvar for at selskapenes strategier og mål blir godt forankret og operasjonalisert. Han skal samtidig bekle rollen han har fra før som direktør for opplag og marked.

– Ole-Martin er en helt unik leder som vi setter veldig pris på i Tun Media og Nationen.  Bredden i hans kunnskap og hans engasjement for at vi skal lykkes, er rett og slett imponerende. Jeg er glad for å at han er del av laget, sier Engan.

– Tun Media har en sterk posisjon innen en spennende nisje og har gjennom Amedias eierskap et stort potensial for videre vekst. Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen og bidra til å styrke og utvikle selskapet, sier Finstad.

– Vi skal bli best på å ta i bruk verktøyene og utnytte kompetansen som finnes i hele Amedia for å lykkes med strategiene for våre publikasjoner. For å styrke finansieringen av all den viktige og gode journalistikken som lages hos oss, må vi øke den digitale bruken blant eksisterende abonnenter og vokse gjennom å rekruttere nye heldigitale abonnenter.

Finstad har vært ansatt som direktør for opplag og marked i Tun Media siden 2017. Da kom han fra stillingen som opplagssjef i Vårt Land, hvor han hadde vært siden 2010.

Ole-Martin Brinchmann Finstad tiltrer stillingen 1. oktober.

Kontakter

Jannicke Engan, konsernsjef i Tun Media. Telefon 930 54 856

Ole-Martin Brinchmann Finstad, viseadministrerende direktør i Tun Media. Telefon 482 82 104

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom