Viken idrettskrets

Paraidrettsdag Kalnes 28. september

Del

Paraidrettsdagen på Kalnes er tilbake igjen i år, og arrangeres i samarbeid mellom idrettslag, Viken idrettskrets, idrettsfag ved videregående skole, NAV hjelpemiddelsentral og Norges Idrettsforbund.

Paraidrettsdag
Paraidrettsdag Norges idrettsforbund

Torsdag 28. september er dagen for en av årets høydepunkter innen paraidrett i Østfold, og hele 150 barn og ungdom fra hele regionen er påmeldt.

Deltakerne får mulighet til å prøve ut håndball, boccia, teppecurling, volleyball, superinnebandy, klatring, turn og skyting.

Paraidrettsdagen er en rekrutteringsarena for den lokale paraidretten, og deltakerne får muligheten til å etablere kontakt med idrettslagene som er til stede på arrangementet. Alle får med seg en gympose med flaske og kontaktinformasjon til idrettslagene. Se video her! 

Mer informasjon: Hele invitasjonen er her.

Media MÅ henvende seg i registrering eller ringe arrangør før de tar bilder/film grunnet samtykke.

Kontakter

Om oss

Viken idrettskrets er et resultat av sammenslåingen mellom Akershus, Buskerud og Østfold fylker.

Viken idrettskrets består av ca. 1.500 idrettslag, 51 idrettsråd og 55 særidretter og utgjør om lag 22% av medlemsmassen i norsk idrett.

Følg pressemeldinger fra Viken idrettskrets

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Viken idrettskrets på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Viken idrettskrets

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye