Viken idrettskrets

Rekrutteringsarena for paraidretten!

Del

Tirsdag 26. september er dagen for en av årets høydepunkter innen paraidrett i Follo-regionen, og hele 150 barn og ungdom fra hele regionen er påmeldt.

Paraidrettsdag Follo 26. september
Paraidrettsdag Follo 26. september Norges idrettsforbund

Paraidrettsdagen på Follo er tilbake igjen i år, og arrangeres i samarbeid mellom idrettslag, Viken idrettskrets, idrettsfag ved videregående skole, NAV hjelpemiddelsentral og Norges Idrettsforbund.

Deltakerne får mulighet til å prøve ut håndball, boccia, teppecurling, volleyball, superinnebandy, klatring, turn og skyting.

Paraidrettsdagen er en rekrutteringsarena for den lokale paraidretten, og deltakerne får muligheten til å etablere kontakt med idrettslagene som er til stede på arrangementet. Alle får med seg en gympose med flaske og kontaktinformasjon til idrettslagene. https://www.youtube.com/watch?v=WwApr7cvgdI

Mer informasjon: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskrets/viken/kalender/paraidrettsdag-follo/

Media MÅ henvende seg i registrering eller ringe arrangør før de tar bilder/film grunnet samtykke.

Kontakter

Om oss

Viken idrettskrets er et resultat av sammenslåingen mellom Akershus, Buskerud og Østfold fylker.

Viken idrettskrets består av ca. 1.500 idrettslag, 51 idrettsråd og 55 særidretter og utgjør om lag 22% av medlemsmassen i norsk idrett.

Følg pressemeldinger fra Viken idrettskrets

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Viken idrettskrets på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Viken idrettskrets

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye