Enova

Pressekonferanse 26.9.2023 - omkring tilsagn til utslippsfri maritim transport

Del

Enova inviterer til pressekonferanse tirsdag 26.9.23 i forbindelse med kunngjøring av flere større tilsagn til prosjekt i maritim sektor. Konferansen holdes kl 09:00 i Scandic Victoria i Oslo.

Enova holder pressekonferansen tirsdag 26.9 omkring tilsagn til utslippsfri maritim transport.
Enova holder pressekonferansen tirsdag 26.9 omkring tilsagn til utslippsfri maritim transport. Enova

                                      Tirsdag 26. september 2023, kl. 09:00

                                      Scandic Victoria, Rosenkrantz gt. 13, Oslo

                                      Møtesal Stortinget, 8.etg

Enova vil redegjøre for bakgrunnen for tilsagnene og  flere av selskapene vil gå gjennom sine prosjekt.

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide vil være til stede.

Det vil bli anledning til separate intervju med deltakerne.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Livskraftig forandring

Enova arbeider for Norges omstilling til lavutslippssamfunnet. Omstillingen krever at vi kutter utslipp av klimagasser, bidrar til teknologiutvikling og innovasjon og skaper nye verdier. Derfor jobber Enova for at ny energi- og klimateknologi blir utviklet og tatt i bruk i markedet.

Enova SF er lokalisert i Trondheim og har 95 medarbeidere. Selskapet eies av Klima- og miljødepartementet, og finansieres via Klima- og energifondet og et lite kostnadspåslag på strømregningen.

Følg pressemeldinger fra Enova

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Enova på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Enova

Ny utlysing i EUs innovasjonsfond27.11.2023 09:15:00 CET | Pressemelding

Torsdag 23.november åpnet en ny utlysning i EUs innovasjonsfond. Nå blir det også mulig å søke for selskap innenfor maritim transport og luftfart. Det betyr nye muligheter for norske selskap som vil ha bred europeisk støtte til sine teknologiprosjekt. Ved forrige tildeling i juni i år, gikk innovasjonsfondet inn med hele 5,7 milliarder kroner i fem norske prosjekt. - Vi gleder oss til å ta imot nye søkere fra norske selskap. Det sterke resultatet i sommer viser at norsk industri og næringsliv er helt i front på flere teknologiområder, sier Ingunn Syrstad Bøgeberg i Enova. Hun er nasjonalt kontaktpunkt for innovasjonsfondet i Norge og er i tett dialog med de selskapene som søker støtte.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom