TV 2

Presseinvitasjon: Premierefest for humorserien «Kjendis AS»

Del

TV 2 inviterer presse til å gjøre intervjuer på rød løper i forbindelse med premierefesten på humorserien «Kjendis AS» torsdag 28. september kl.18.00. 

I humorserien «Kjendis AS» møter du Thomas Numme, Harald Rønneberg og Truls Svendsen – tre aldrende underholdningsstjerner som innser at populariteten deres er dalende. For å klamre seg fast til showbiz starter de managementet Kjendis AS, der de tar på seg jobben som managere for andre (og mer aktuelle) kjendiser. Den nye jobben er imidlertid ikke like enkel som de trodde. 

Med i serien er også et stjernespekket lag av kjendiser som spiller seg selv, blant andre Leah Isadora Behn, Else Kåss Furuseth, Leo Ajkic, Emma Ellingsen, Fetisha Williams, Tone Damli, Jan Thomas, Morten Ramm, Aleksander Sæterstøl og Kadafi Zaman.

Premierefest
Tid: Torsdag 28. september kl. 18.00.
Sted: Vannskrekk bar, Sørengkaia 136, 0194 Oslo. 

Presse inviteres til å gjøre intervjuer med skuespillere/aktører på rød løper. Gjesteliste sendes på forespørsel. 

«Kjendis AS» har premiere fredag 29. september på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

Påmelding til presseansvarlig Siril Vatne Meling på sme@tv2.no innen onsdag 27. september kl. 12.00.

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 2, Skal vi danse, Kjendis AS, Petter - der ingen vil bo, Mitt mikroliv, Hva hendte med Dung, Norge bak fasaden, Huskestue

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.