Frank og Petter fra Trondheim er blant Norges Hyggeligste

Del

Lørdag kveld var det duket for bransjekåringen Norges Hyggeligste Håndverker og blant 24 nominerte i 8 ulike kategorier var det Petter Warnes som gikk helt til topps i kategorien rørlegger og Frank Thonstad i kategorien mur og betong.

Det var to stolte og glade vinnere som tok mottok pris på ærverdige Gamle Logen i Oslo lørdag kveld. 

Det føles herlig og jeg har vært spent. Det er hyggelig å bli satt pris på, sier Petter Warnes, rett etter å ha blitt kåret til Norges Hyggeligste Rørlegger 2023. 

At det er to populære og stødige håndverkere er noe av juryens begrunnelse for at de to trønderne tok med seg både tittel og statuett hjem lørdag kveld. 

Både Frank og Petter er populære håndverkere med erfaring og hjerte for faget. De har begge fått mye engasjement, og mange fine nominasjoner, sier Ingeborg Morken, jurymedlem og direktør i Tryg Forsikring. 


Også i kategorien mur og betong gikk seieren til trøndelag denne kvelden, da murmester Frank Thonstad ble ropt opp som årets vinner.  Helt sinnssykt! Hadde ikke forventet dette, men hadde jo et stort håp da. Denne skal på peishylla, sier en stolt og glad Thonstad.

Kontakter

Bilder

Frank Thonstad mottar pris på Gamle Logen
Frank Thonstad mottar pris på Gamle Logen
Last ned bilde
Petter Warnes på scenen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Petter Warnes på scenen med kveldens konferansier, Petter Pilgaard
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom