PHM Group

PHM Group fortsetter veksten og erverver aksjekapitalen til Sefbo i sin helhet

Del

PHM Group og Sefbo Holding AS har 20. september 2023 skrevet under på en avtale som innebærer at PHM vil erverve aksjekapitalen til Sefbo i sin helhet. Oppkjøpet forventes sluttført i løpet av fjerde kvartal av inneværende år og må godkjennes av Konkurransetilsynet. Oppkjøpet er i tråd med PHM Groups strategi og vil styrke selskapets tjenestetilbud og geografiske tilstedeværelse i Norge.

Sefbo er Norges ledende totalleverandør av tjenester innen drift og forvaltning av borettslag og sameier. Selskapet, i sin nåværende form, ble dannet i 2019 og har siden opplevd hurtig vekst, blant annet gjennom oppkjøp. Tjenestetilbudet til Sefbo omfatter tekniske tjenester, spesialisttjenester, finanstjenester og digitale tjenester, og selskapet har en bred geografisk tilstedeværelse i hele landet, særlig i Oslo-regionen og Østlandet. Selskapets samlede inntekter i 2022 var på NOK 730 millioner. Sefbo har i dag rundt 560 ansatte. 

Oppkjøpets strategiske formål

Oppkjøpet er i tråd med PHM Groups strategi og styrker selskapets tjenestetilbud og geografiske tilstedeværelse i Norge. Innlemmingen av Sefbo vil gi grobunn for videre vekst og økt kompetanse i PHM Groups virksomhet på det norske markedet. Oppkjøpet vil ikke ha noen innvirkning på selskapets eksisterende kundeforhold eller partnerskap.

"Sefbo er et konsern i rask vekst og utvikling med et solid fotfeste i Norge som leverandør av eiendomstjenester til boligeiendom, og besitter en unik ekspertise som vil styrke PHM Groups virksomhet. Oppkjøpet vil befeste posisjonen vår i Norge og gi utmerkede forutsetninger for videre utvikling og utvidelse av driften vår, både lokalt og som konsern. Jeg ser fram til å jobbe sammen for å ta selskapet vårt til nye høyder og å fortsette å levere lokale tjenester som møter de høye kvalitetsforventningene til kundene våre", sier Ville Rantala, administrerende direktør i PHM Group.

"Vi er veldig fornøyde med at Sefbo blir en del av PHM Group. Jeg mener bestemt at sammenslåingen med PHM Group vil gi oss bedre forutsetninger for å fortsette å levere og utvikle tjenestene våre videre, og i tillegg tilby økt støtte og bedre karrieremuligheter til våre ansatte som del av et større konsern", sier Tommy Fredriksen, administrerende direktør i Sefbo.

 

Sefbo

Sefbo er bransjens ledende tjenesteleverandør innen driftsadministrasjon, økonomisk administrasjon og vedlikehold. Gjennom våre lokale partnere over hele Norge, skaper vi en enklere hverdag for kundene våre. Vi sverger til hjelpsomme, blide og dyktige ansatte.  Vi ligger alltid i forkant. Med oss får du alt på ett sted som avtalt, fra oppmøte til gjennomføring og oppfølging i etterkant.

PHM Group

PHM Group er et nordisk eiendomstjenestekonsern som har som misjon å ta vare på folk gjennom å ta godt vare på omgivelsene deres. PHM Group består av de beste lokale foretakene og motiveres av et felles sett med verdier basert på gründerånd og en rettferdig og ansvarlig arbeidsmåte. Vi mener at det eneste som er bedre enn lokal service er lokal service med store ressurser. Med PHM Group trenger du ikke lenger velge mellom din kjente og kjære lokale entreprenør eller en etablert storleverandør. Med PHM Group får du begge.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra PHM Group

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra PHM Group på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PHM Group