ABK-Qviller inngår leieavtale med Entra

Del

(Oslo, 21. september 2023) ABK-Qviller har signert en leieavtale med Entra om leie av kontorlokaler i Brynsengfaret 6. I løpet av sommeren 2024 flytter selskapets hovedkontor inn i nyoppussede lokaler sentralt på Bryn.

Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud.
Brynsengfaret 6 ligger sentralt på Bryn med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud. Foto: Knut Neerland - Magent AS

Avtalen som nå er inngått, omfatter leie av totalt 3300 kvadratmeter og har en varighet på åtte år.

ABK-Qviller er en ledende distributør og kompetansebedrift for energieffektiv oppvarming og klimakjøling av bygninger med fokus på varmepumpeteknologi. 

– Lokalene i Brynsengfaret 6 driftes etter BREEAM In-Use Excellent og passer godt til vår miljøprofil. Her får vi moderne lokaler med en attraktiv beliggenhet, med nærhet til et velutviklet kollektivtilbud og enkelt adkomst fra Ring 3, sier Daniel M. Kristensen i ABK-Qviller.

Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Fra eiendommen er det få minutters gange til gode buss- og togforbindelser.

Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter rammes eiendommen inn av Svartdalsparken og Alnaelva og bidrar til å skape en unik følelse. I tilknytning til hovedbygget ligger den gamle fabrikkbygningen Spinneriet, som en spennende markør i Bryns historie.

–  Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet og vi gleder oss til å ønske nok en leietaker velkommen til eiendommen og til oss i Entra, sier Kjetil Hoff, direktør for Eiendomsforvaltning i Entra.

Eiendommen som nå skal oppgraderes, får fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon og et stort møteromssenter, i tillegg til treningsrom.  

– Brynsengfaret 6 tilrettelegges for fleksible og effektive arbeidsplasser som er tilpasset kunnskapsbedrifters behov. Et godt servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende en sømløs hverdag. Samtidig vil vi ha fokus på bærekraft ved oppgraderingen, noe som passer godt med ABK-Qviller sin miljøstrategi, forteller Hoff.

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra, telefon: 915 39 846, epost: stj@entra.no

Bilder

Brynsengfaret 6 ligger sentral på Bryn, med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud.
Brynsengfaret 6 ligger sentral på Bryn, med nærhet til et godt utbygd kollektivtilbud.
Last ned bilde
Brynsengfaret 6 rammmes inn av Svartdalsparken, og Alnaelva bidrar til å skape en unik følelse.
Brynsengfaret 6 rammmes inn av Svartdalsparken, og Alnaelva bidrar til å skape en unik følelse.
Last ned bilde

Om ABK-Qviller:

ABK-Qviller ble etablert i 1991, og har 125 ansatte. De holder til i Oslo, Bodø, Larvik, Hamar, Bergen, Stavanger, Trondheim, Fredrikstad og Ålesund. ABK-Qviller er en del av det svenske børsnoterte ESG selskapet NIBE Industrier AB med 21 000 ansatte i 30 land og en omsetning på 40 milliarder SEK.

ABK-Qviller leverer klimavennlige, energismarte løsninger for oppvarming og klimatisering av boliger og næringsbygg. Kundene er faghandlere, entreprenører og profesjonelle utbyggere. De er Norges største distributør av varmepumper, klimakjøling og befuktning. I tillegg har de spesialisert seg på moderne systemer for effektiv varmefordeling i bygg.

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter over 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,6 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom