TV 2

Mer «God morgen Norge» og nyheter hos TV 2

Del

Fra 1. november blir det enda mer innhold for alle som elsker «God morgen Norge». TV 2 utvider da sendingen fra tre til fire timer hver morgen, fem dager i uken. Programmet vil dermed gå direkte fra klokken 07.00 til klokken 11.00 på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

- Det er mange nordmenn som liker å starte dagen hos TV 2 og «God morgen Norge», og antall seere holder seg stabilt. Derfor er vi glad for å tilby enda mer innhold utover formiddagen. Stemningen og bredden av gjester og tematikk redaksjonen tilbyr, har vært en suksess for TV 2 i mange år. Nå blir det enda mer, sier nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække.

Fra 1. november utvider TV 2 også nyhetstilbudet på TV 2 Direkte frem til klokken 15 på hverdager.

- I dag sender vi nyhetsbulletiner på fem minutter hver halvtime om morgenen frem til klokken 10. Nå utvider vi med korte nyhetssendinger utover dagen, slik at seerne våre kan få med seg det viktigste fra nyhetsbildet gjennom dagen. I tillegg vil vi selvsagt tilby en mer utfyllende nyhets- og aktualitetsdekning på TV 2 Nyheter som vi gjør i dag, sier Solbrække.

Kontakter

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye