TUI Norge

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

Del

Drømmer du om kritthvite strender og krystallklart vann om vinteren? Da er du ikke alene. Mauritius, Maldivene og Zanzibar er mer populært enn noen gang blant nordmenn. Foran vintersesongen har TUI lansert flere luksushoteller for en drømmeferie.

Mange hoteller på Mauritius, Maldivene og Zanzibar har et utrolig høyt servicenivå, ofte med all-inclusive, men det finnes også mange alternativer som er mindre kostbare, sier Anya Tonn, salgssjef for TUI i Norge.
Mange hoteller på Mauritius, Maldivene og Zanzibar har et utrolig høyt servicenivå, ofte med all-inclusive, men det finnes også mange alternativer som er mindre kostbare, sier Anya Tonn, salgssjef for TUI i Norge. TUI

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83%. 

– Etter pandemien ser vi en økende etterspørsel etter eksotiske, luksuriøse reisemål. Disse kundene er ikke like opptatt av pris, men har fokus på opplevelser, komfort og total avslapning. Mange hoteller på Mauritius, Maldivene og Zanzibar har et utrolig høyt servicenivå, ofte med all-inclusive, men det finnes også mange alternativer som er mindre kostbare, sier Anya Tonn, salgssjef for TUI i Norge. 

Som en konsekvens av den økte etterspørselen utvides også hotellutvalget på disse paradisøyene denne sesongen. 

Zanzibar – paradisøy med spennende historie

Autentisk, trendy og eksotisk er bare noen av ordene som beskriver paradisøya Zanzibar, med noen av Afrikas vakreste og mest klare sandstrender. Her kan du kombinere sol og snorkling med utflukter til markeder, krydderhager og et besøk til gamlebyen Stone Town som står på UNESCOs verdensarvliste. Med bare 2 timers tidsforskjell er Zanzibar et optimalt reisemål selv for en ukes vinterferie.

Hotellnyhet på Zanzibar

  • Emerald Zanzibar Resort & Spa er et nytt 5-stjerners all-inclusive-hotell med 250 rom. Det har en gullbeliggenhet rett ved det turkisblå havet i Matemwe.

–Jeg er ikke overrasket. Det begynner å bli en del år siden jeg var der selv, men jeg husker fortsatt de kritthvite strendene og følelsen av å befinne meg midt i den «Blå Lagune». Den filmreferansen er det nok bare dem over 40 som tar, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen med et smil.

Opplevelser og Instagram-øyeblikk i kø 

Opplevelser og aktiviteter under ferien blir også stadig viktigere for nordmenn på reise. På Zanzibar har du mye å velge i mellom enten du er glad i å fiske, snorkle, lage mat, vil på safari eller utforske de mange krydderplantasjene. 

Opplevelser på Zanzibar

– Det er deilig å bare slappe av, bade og sole seg i paradis, men etter noen dager, begynner det å klø litt i beina for de fleste. Da er det veldig moro å kunne tilby så mange ulike opplevelser. Det er jo slike minner man kommer til å huske, ikke kvaliteten på solsenga, sier Mørk-Løwengreen. 

Også Maldivene og Mauritius er drømmedestinasjoner for mange, kanskje spesielt som en bryllupsreise. Det finnes vel knapt mer Instagram-vennlige reisemål. 

null
Du kan oppdage en helt annen verden under snorkleturer på Maldivene, Mauritius eller Zanzibar. TUI

Mauritius – tropisk øy med franske innslag

Mauritius har alt som kjennetegner en paradisøy – kritthvite sandstrender og turkisglitrende hav med spennede muligheter for dykking og snorkling. Den frodige øya er en fargerik blanding av India, Afrika og Frankrike. Hotellutvalget har et vidt spenn fra budsjett til luksus, og uansett hvor du bor, ligger hotellet rett ved stranden.

Hotellnyheter på Mauritius

  • JW Marriott Mauritius
  • Veranda Hotels
  • Residence Potosi
  • Jalsa Beach


Maldivene – drømmeferie ved det indiske hav

Det er ikke vanskelig å forstå hvorfor Maldivene står på mange nordmenns ønskeliste over drømmereisemål. Hele landet er dannet av korallformasjoner på en vulkansk havrygg, og korallrev beskytter øyene mot bølger og skaper laguner med kanskje verdens beste snorkling.

Hotellnyheter på Maldivene

  • The Standard, Huruvalhi Maldives
  • Bandos Maldives
  • Adaaran Hotel


Les også: TUI lanserer reiser til åtte nye byer i USA

Les også:  Nå kan du fly direkte til fredagstacoens hjemland


– Det er fortsatt Gran Canaria som er nordmenns absolutte favoritt. Det er ingen nye reisemål som er i nærheten av å true den posisjonen, men stadig flere nordmenn er litt mer eventyrlystne. Da er det morsomt å ha et så bredt utvalg. Verden står vidåpen for nordmenn i vinter, sier Mørk-Løwengreen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mange hoteller på Mauritius, Maldivene og Zanzibar har et utrolig høyt servicenivå, ofte med all-inclusive, men det finnes også mange alternativer som er mindre kostbare, sier Anya Tonn, salgssjef for TUI i Norge.
Mange hoteller på Mauritius, Maldivene og Zanzibar har et utrolig høyt servicenivå, ofte med all-inclusive, men det finnes også mange alternativer som er mindre kostbare, sier Anya Tonn, salgssjef for TUI i Norge.
Last ned bilde

Om oss

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Spania. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar. TUI er langhelger i storbyer, skidager i Alpene og bading i sola. TUI er trygghet, service og tusen valgmuligheter. Vi er alt en reise kan være. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom