Mestergruppen

Steddy skal ta markedsandeler i oppussingsmarkedet

Del

Den nye håndverkstjenesten Steddy ruller ut i Østfold og Follo i september. - Perfekt timing nå som boligmarkedet opplever en nedgang og mange heller vil pusse opp og bygge på boligene de allerede har, forteller Steddys regionleder Ragnhild Pettersen.

Ifølge Prognosesenteret vil rehabilitering, ombygging og tilbygg (ROT-markedet) oppleve en økning i årene fremover, og de anslår at produksjonsverdien av ROT-arbeider er på over 100 milliarder kroner.  
 
- ROT-markedet i Norge er stort, og et større klimafokus fremover vil nok føre til mer renovering av eksisterende boliger. Høye strømpriser og økende EU-krav gjør også at kunder tenker mer på energieffektivisering av boligen sin, sier Pettersen.  

Lansering i Østfold og Follo  
Steddy er en ny håndverkstjeneste som er rettet mot rehabiliterings- og oppussingsmarkedet. Steddy samarbeider med profesjonelle håndverkere, og har en egenutviklet digital plattform som hjelper både kunden og håndverkeren å ha god kontroll i prosjektet.  

- Steddy er et helt nytt konsept innen rehabilitering. Kundene får tilgang til de beste håndverkerne, og i tillegg driftes hele oppussingsprosjektet gjennom vår digitale plattform. Dette gjør prosessen ryddig for alle parter, og er helt nytt for markedet. Steddy stiller leveransegaranti på alle prosjekter, noe som gir en ekstra trygghet for kundene, sier Pettersen.  

Håndverkstjenesten ble først rullet ut i Trondheim i 2022 og siden i Rogaland, Hordaland, Agder, Vestfold, Telemark og Drammensområdet. Nå står Østfold og Follo for tur.  
 
- Vi ser virkelig frem til å tilby kundene i Østfold og Follo våre tjenester. Det er privatmarkedet vi retter oss mot, så både boligeiere og hytteeiere er målgruppen vår. Vi tilbyr noe helt nytt i byggebransjen og opplever et stort trykk av henvendelser i de byene vi allerede er i. Vi er svært optimistiske på at dette blir populært her også, sier Pettersen som selv bor i Drøbak.  

I Østfold og Follo har Steddy allerede inngått samarbeid med 9 håndverksbedrifter som er entreprenører og tømrere. 

Kollen Bygg i Ski er en av bedriftene som har valgt å bli kjedepartner i Steddy. Daglig leder, Bastian V. Braathen, begrunner dette med at de ønsker å være del av en kjede som samler seriøse aktører i bransjen.

- Gjennom Steddy har vi fått flere bein å stå på, og tilgang til en kundesentrisk plattform som bransjen tidligere har manglet. Kollen Bygg har alltid vært opptatt av å ta godt vare på kundene, men gjennom partnerskapet med Steddy vil kundene oppleve enda bedre kommunikasjon med håndverkerne våre, og vil lettere få oversikt over økonomien i prosjekter. Dette vil totalt sett heve kundeopplevelsen, sier Braathen. 

Steddy lanseres i Oslo, Asker og Bærum i løpet av 2023.

Om Steddy 
Et nytt konsept utviklet av Mestergruppen. Steddy er en håndverktjeneste for rehabilitering og oppussing. I dag tilbys tjenesten i store deler av Norge. Nasjonal utrulling skjer i løpet av 2023. Steddy er et kjedekonsept som skal sikre en enkel, trygg og bærekraftig håndverkstjeneste. Steddy samler de mest kvalitetsbevisste ROT-håndverksbedriftene, og gir dem effektive verktøy for å gjøre hverdagen enklere, mer forutsigbar og lønnsom. Samtidig får privatkunder enklere tilgang til dyktige håndverkere, og en større trygghet for sluttresultatet. 

Les mer om Steddy her: https://steddy.no/ 

Kontakter

Bilder

Steddy er en ny håndverkstjeneste og tilbyr en digital plattform som håndverkere og kunder bruker for å få full oversikt over oppussingsprosjekter.
Steddy er en ny håndverkstjeneste og tilbyr en digital plattform som håndverkere og kunder bruker for å få full oversikt over oppussingsprosjekter.
Last ned bilde
Ragnhild Pettersen er regionleder for håndverkstjenesten Steddy.
Ragnhild Pettersen er regionleder for håndverkstjenesten Steddy.
Last ned bilde
Daglig leder hos Kollen Bygg, Bastian V. Braathen. Kollen Bygg i Ski er en av bedriftene som har valgt å bli kjedepartner i Steddy
Daglig leder hos Kollen Bygg, Bastian V. Braathen. Kollen Bygg i Ski er en av bedriftene som har valgt å bli kjedepartner i Steddy
Last ned bilde

Om oss

Mestergruppen er et ledende bolig- og byggevarekonsern som består av mange kjente merkevarenavn. 

Vi er et av Skandinavias største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. 

I Norge eier vi blant annet: 
Byggeriet | Byggtorget | Blink Hus
Fargerike | Farveringen | Kulør | Mal Proff
Malorama | Mesterhus | Mestergruppen Arkitekter 
Mestergruppen Eiendom
Nordbohus | Pretre | Saltdalshytta
Steddy | Systemhus | VVS Norge | XL-BYGG

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom