Apollo

Høstferien: Apollo setter opp ekstrafly til Samos

Del

9 av 10 reiser i skolens høstferie er solgt. For å imøtekomme den store etterspørselen setter Apollo nå opp en ekstra avgang fra Oslo til Samos.

Det dårlige sommerværet her hjemme kombinert med høstens brå ankomst denne uken, har ført til en markant økning i nordmenns reiselyst. Apollo melder om et salgshopp på nærmere 20 prosent mot forrige uke, og hele 9 av 10 reiser i høstferien er nå solgt. For å imøtekomme det økte reisebehovet utvider Apollo nå kapasiteten, og setter opp et ekstrafly fra Oslo til populære Samos i skolens fellesferie.

- Vi har lenge sett en økende interesse for høstreiser, men da temperaturene brått droppet denne uken økte også etterspørselen markant. Det er lett å forstå at mange ønsker å sikre seg en siste, solsikker uke før mørket og kulden for alvor setter inn – og vi gleder oss over at enda flere nå får muligheten til det, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo.

- Hellas på sitt beste!

Ikke overraskende er det Hellas som nok en gang utmerker seg som høstens mest populære ferieland. Storfavoritter som Kreta og Rhodos topper årstidens liste, men får i år sterk konkurranse. I tillegg til å sette opp et ekstrafly til Samos, har nemlig reisearrangøren også utvidet sesongen til flere greske øyer og reisemål.

- På mange måter viser Hellas seg fra sin beste side på sensommeren og høsten. Det er perfekte temperaturer i både luft og hav, masseturismen glimrer med sitt fravær og stemningen er hakket roligere. Stort bedre enn det blir det jo ikke – og derfor valgte vi å tilby en ekstra lang sesong til flere av våre mest populære reisemål, smiler Rivera.

Samos er intet unntak. På Egeerhavets frodigste og kanskje vakreste øy møter man virkelig det autentiske Hellas og gjennomsnittstemperaturene i september og oktober ligger på mellom 25 og 30 grader. Den storslåtte naturen med grønne dalfører og herlige strender gjør det også til et yndig reisemål for alle målgrupper; fra barnefamilier til voksne og friluftsentusiaster. Det er med andre ord ikke tilfeldig at øya for hvert år vokser i popularitet, eller at det er nettopp hit Apollo nå setter inn ekstra kapasitet.

Totalt tilbyr Apollo fem ulike feriesteder på Samos, og på hotellsiden kan reisearrangørens gjester velge mellom alt fra lekre villaer og boutiquehoteller til byhoteller, sjarmerende leiligheter og ekslusive resorts.

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom