Geelmuyden Kiese

Per Bjørkum begynner i GK: Blir ansvarlig for Corporate og finansiell kommunikasjon

Del

Per Bjørkum tar med seg over 30 års erfaring i kommunikasjonsbransjen til Geelmuyden Kiese (GK). Han blir ansvarlig for Corporate og finansiell kommunikasjon i Oslo, og vil jobbe nært med GK Nordic-teamet i Sverige og Danmark.

Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon

1. oktober begynner Per Bjørkum i GK som leder for Corporate-avdelingen med 10 ansatte. Per kommer fra stillingen som daglig leder av kommunikasjonsbyrået Leidar Norway.

GK fortsetter dermed arbeidet med å tilknytte seg rådgivere med solid seniorkompetanse. GK, som har historie tilbake til 1989, er eid av Paritee og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm.

– GK har klare vekstambisjoner i Norge, Sverige og Danmark. Vi skal tilby våre kunder både erfaring, kreativitet og betydelig gjennomføringskraft. Per Bjørkum har solid kommunikasjonserfaring fra næringsliv og finansmarkedet. Han vil lede et team med mange talenter innen faget. Vi gleder oss til å presentere Per for eksisterende og nye kunder, sier adm. direktør Severin Roald i GK.

Før Bjørkum overtok lederansvaret for Leidar, var han kommunikasjonsdirektør og IR-ansvarlig i børsnoterte Arcus. Han har også vært kommunikasjonsdirektør i børsnoterte NetCom (Telia). Før det var Bjørkum finansanalytiker, deretter journalist og redaktør i Reuters Norge. Bjørkum har også etablerte PR-byrået Trolltind Kommunikasjon, som var en del av oppstarten av First House.

– Jeg brenner for god kommunikasjon, rådgivning og salg. Jeg trives aller best når jeg løser krevende oppgaver sammen med dyktige kolleger. Det er i dette samspillet man leverer de aller beste jobbene. Jeg gleder meg til å bli en del av GK, som spiller i den aller øverste divisjonen, sier Per Bjørkum.

GK har i 2023 styrket sin seniorprofil betydelig. Tidligere medisinsk direktør i Aleris, Naeem Zahid, PR-nestor og eks-GK-partner Rolf Nereng, og tidligere kommunikasjonsdirektør i Helsedirektoratet Stein-Gunnar Hansen Bondevik har alle nå base på GK-kontoret i Oslo. I GK blir Per Bjørkum også gjenforent med Bjørn Richard Johansen. Bjørkum og Johansen var de to første ansatte da First House ble etablert høsten 2009. Bjørn Richard Johansen startet i GK i juni i år. Han er kommersiell direktør i GK Gruppen, og rådgiver for styret i Paritee.

Kontakter

Bilder

Per Bjørkum. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Per Bjørkum. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Last ned bilde
GKs Corporate-avdeling. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
GKs Corporate-avdeling. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Last ned bilde
Per Bjørkum og Severin Roald. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Per Bjørkum og Severin Roald. Foto: Thomas Brun / NTB Kommunikasjon
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjon- og strategirådgivningsbransjen i Norden.

Det sentrale selskapet i Paritee i dag er samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom