Tore fra Bergen kan bli Norges Hyggeligste! – I hodet mitt er jeg fortsatt 20 år!

Del

Etter mange år i bransjen er Tore Tveit en av favorittene til å stikke av med tittelen Norges Hyggeligste Håndverker 2023.

– Det er viktig å ha glimt i øyet, og humor på jobben. Og, ikke skrem de nye, det er tøft å komme inn som 16-17-åringer, sier murer Tore Tveit fra Bergen. 48 åringen som har kommet seg hele veien til finalen i Norges Hyggeligste Håndverker, håndverksbransjens største og viktigste kåring. Han legger ikke skjul på at det er stor stas å ha kommet så langt og han mener kåringen er positiv både for sin egen del og for bransjen. – Det er kjempekjekt å ha kommet helt til finalen. Jeg er meg selv, ikke noe mer enn det vanlige. 

Tore har alltid likt å jobbe med kroppen, både på jobb og fritid, og trener både vekter og kampsport. Han har lang erfaring med både kickboksing og brasiliansk jiu-jitsu. Etter en kneoperasjon påpeker den blide snekkeren at det er litt skavanker som kommer med yrket. Han holder seg allikevel aktiv med vekttrening.

 – Vekter er god medisin uansett! I hodet mitt føler jeg meg fortsatt i 20 år, ler han.

Den store finalen går av stabelen 23.september på ærverdige Gamle Logen i Oslo, med bergenser og tidligere statsminister Erna Solberg som hovedprisutdeler. Om det går hele veien for Bergens gladeste murer gjenstår å se, men at Tore er finaleklar er det ingen tvil om. – Det er veldig spennende og jeg gleder meg til å reise til Oslo, forteller den blide håndverkeren engasjert.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Tore har alltid likt å jobbe med kroppen, både på jobb eller fritiden.
Tore har alltid likt å jobbe med kroppen, både på jobb eller fritiden.
Last ned bilde
Tore har jobbet i firmaet Backe Bergen AS i 28 år. – Jeg har fine kollegaer og trives veldig godt.
Tore har jobbet i firmaet Backe Bergen AS i 28 år. – Jeg har fine kollegaer og trives veldig godt.
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom