Politihøgskolen

Samhandling i hverdag og krise: Oppdatert program og stream

Del

Politihøgskolens forskningskonferanse i Bodø arrangeres 18. og 19 september. Nå er det endelige programmet klart, og det er mulig å følge konferansen via stream.

Samvirke i hverdag og krise, det er tema for høgskolens forskningskonferanse. Denne gang er konferansen lagt til Bodø, i samarbeid med Nord universitet. Påmeldingsfristen er ute, men media som er interessert kan enten kontakte Forskningsavdelingen ved Ossy Bradbury: ossy.riviani.bradbury@phs.no - eller følge konferansen via stream. 

Her er både program og praktisk informasjon  

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Om oss

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom