Ticket Feriereiser

Vi ønsker oss en høstweekend til varmere strøk

Del

Mange ønsker å reise bort på en weekentur i løpet av høsten for et avbrekk fra hverdagen og samle nye opplevelser og inntrykk. Enten det er å shoppe og gå på musikal i London, nyte sol og tapas i Barcelona, ​​eller kjenne historiens sus i Roma. Tickets bookingstatistikk viser hvilke byer som er nordmenns helgefavoritter nå i høst.

Det mest populære weekendreisemålet i år er London, som erstatter fjorårets vinner Amsterdam. Andreplassen er okkupert av Barcelona, ​​som kommer på en imponerende andreplass etter ikke engang å ha vært på topplisten i fjor, mens Milano kniper til tredjeplassen.

London og Barcelona er to pulserende byer med en rik kultur og historie. London byr på ikoniske landemerker som Big Ben, Buckingham Palace og en mangfoldig matkultur. Barcelona frister med Gaudís arkitektur, Sagrada Familia og pittoreske strender. Begge byene byr på fantastisk shopping, uteliv og shoppingmuligheter. Enten du er interessert i teater i West End eller tapas i Born-distriktet, er det noe for enhver smak å oppdage i disse to europeiske metropolene.

- Byer som London og Barcelona er enkle å reise til med direktefly fra Norge, og når man først er der har begge byene utrolig mye å tilby selv på en kort helgetur, sier Ellen Wolff Andresen, Markeds– og Administrasjonssjef i Ticket.

Halvparten av favorittdestinasjonene er nye på topplisten for i år, og samtlige av disse ligger rundt varmere breddegrader, en indikasjon på at vi ønsker en varmere høst. Dette skyldes nok den kalde sommeren vi hadde hjemme i Norge. 

- At vi i år ser at varmere reisemål dominere topplisten er nok fordi mange av oss var skuffet over sommerværet her hjemme, og nå ønsker å benytte anledningen til å få litt sol og varme rundt Middelhavet i løpet av høsten i stedet. Storbyopplevelser er fortsatt populært, men man vil gjerne ha det varmt også, sier Ellen Wolff Andresen.

Hit reiser vi på weekendreiser i høst:

  1. London (4)
  2. Barcelona (Ny)
  3. Milano (Ny)
  4. Paris (2)
  5. Berlin (9)
  6. Roma (Ny)
  7. Praha (10)
  8. Manchester (3)
  9. Malaga (Ny)
  10. Alicante (Ny)

Kilde: Tickets bookingstatistikk, weekendreiser med avreise september – november 2023, Tall i parentes viser plasseringen i 2019.

Nøkkelord

Kontakter

Om Ticket

Ticket er Nordens største feriereisebyråkjede med salg via butikk, på telefon og online. Ticket selger reiser fra samtlige ledende charterselskap, reisearrangører, cruiserederier, flyselskap, hotell og leiebilselskap. Ticket har 68 butikker i Norge og Sverige og online salg i 10 land under varemerkene Ticket, AirnGo og Charter. Ticket Feriereiser eies av investeringsselskapet Braganza.  

Følg pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ticket Feriereiser på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ticket Feriereiser

Europas vakreste turstier1.8.2023 09:30:00 CEST | Pressemelding

Europa er en skattekiste av naturlig skjønnhet og tiltrekker seg turgåere fra hele verden. Med sine dramatiske fjell, pittoreske kystlinjer og varierte landskap, tilbyr kontinentet noen av de mest imponerende turstiene. Utforsk disse vakre reisemålene til fots og opplev naturens prakt på nært hold. Reisebyrået Ticket har laget en liste over våre favoritter blant Europas flotte turstier, som gir deg sjansen til å bli inspirert til å finne din neste vandringsreise.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom