Norges Fotballforbund

Norges tropp mot Østerrike og Portugal

Del

Leif Gunnar Smerud har tatt ut troppen til kvinnelandslagets Nations League-kamper mot Østerrike og Portugal. Se den norske troppen her. 

Leif Gunnar Smerud skal lede kvinnelandslaget i høstens Nations League-kamper, og onsdag presenterte han troppen til kampene mot Østerrike på Ullevaal 22. september og borte mot Portugal fire dager senere.

- Det er en revansjesugen gjeng og mange spennende spillere. Det er noe uforløst her, tror jeg, og det ønsker vi å få ut. Jeg er spent på hva vi kan få til i en spennende Nations League-gruppe, sier Smerud. 

Han forteller om hektiske dager etter at han tok over som midlertidig trener. 

- Det har gått ganske i ett. Jeg har brukt tiden for å sette seg inn i situasjonen og få oversikt. Jeg har vært på reise og møtt en del folk. Det har vært ganske intenst, men det er jo gøy.

Troppen består av mange av spillerne som spilte i sommerens VM, men Ada Hegerberg ikke blant de 23 uttatte.

- Ada har en belastningsskade. Den skal vi ikke forverre. Hun var veldig lei for at hun ikke fikk vært med, hun var supermotivert for å bidra, forteller Smerud.

Norges tropp:

Cecilie Fiskerstrand - LSK Kvinner                      
Guro Pettersen - Vålerenga
Aurora Mikalsen - Brann
Anja Sønstevold - Inter
Tuva Hansen - Bayern München
Guro Bergsvand - Brighton
Maren Mjelde - Chelsea
Thea Bjelde - Vålerenga
Marit Bratberg Lund - Brann
Mathilde Harviken - Rosenborg
Amalie Eikeland - Brann
Ingrid Syrstad Engen - Barcelona
Vilde Bøe Risa - Athlètico Madrid 
Guro Reiten - Chelsea
Lisa Naalsund - Manchester United
Cesilie Andreassen - Rosenborg
Frida Maanum - Arsenal
Julie Blakstad - Manchester City
Elisabeth Terland - Brighton
Caroline Graham Hansen - Barcelona 
Karina Sævik - Vålerenga 
Sophie Roman Haug - Liverpool
Emilie Nautnes - Rosenborg

null

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

PRIV.RED: Invitasjon til landslagsuttak A-herrer28.9.2023 14:32:34 CEST | Pressemelding

Landslagssjef Ståle Solbakken presenterer troppen til herrelandslagets EM-kvalifiseringskamper mot Kypros 12. oktober i Larnaca og Spania 15. oktober på Ullevaal Stadion. Tid: Tirsdag 3. oktober kl. 12:00 Sted: Colosseum, Ullevaal Stadion I tillegg vil U21-landslagstrener Jan Peder Jalland presentere sin tropp til privatlandskampen mot Østerrike 12. oktober og EM-kvalifiseringskampen mot Italia 17. oktober. Pressekonferansen streames på NFF TV og Fotballandslagets Facebook-side. Media som ønsker tilgang til streamen kan kontakte msw@fotball.no

PRIV.RED: Invitasjon til landslagsuttak A-kvinner8.9.2023 15:19:22 CEST | Pressemelding

Leif Gunnar Smerud presenterer troppen til kvinnelandslagets Nations League-kamper mot Østerrike 22. september og Portugal 26. september. Tid: Onsdag 13. september kl 10:00 Pressekonferansen holdes i kjelleren på Ullevaal Stadion, inngang H (presseinngangen). U23-landslagstrener Per Inge Jacobsen vil også presentere sin tropp til privatlandskampen mot England 21. september. Pressekonferansen streames på NFF TV og Fotballandslagets Facebook-side. Media som ønsker tilgang til streamen kan kontakte msw@fotball.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom