TV 2

Presseinvitasjon: «Skal vi danse» lørdag 16. september

Del

TV 2 ønsker presse velkommen til å dekke «Skal vi danse» fra Gateway Studios Fornebu lørdag 16. september.

Journalister følger sendingen via skjerm fra presserommet. Dersom du ønsker fotoplass i salen må du melde interesse for dette.

Tid og sted:
Tid: Lørdag 16. september. Oppmøte for presse tidligst kl. 19.00, og senest kl. 19.30.
Sted: Gateway Studios Fornebu, Forneburingen 53.

Direktesendingen starter kl. 20.00 og vises på TV 2 Direkte og TV 2 Play. I nyhetspausen kl. 21 og etter sending blir det anledning til å møte deltakerne for korte intervjuer på parketten.

TV 2 har egen stillsfotograf til stede under sending som publiserer bilder forløpende til NTB.

Dersom du ønsker å dekke sendingen fra studio må du melde deg på til Siril Vatne Meling på sme@tv2.no innen torsdag 14. september kl. 12.00. 

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 2, Skal vi danse, Kjendis AS, Petter - der ingen vil bo, Mitt mikroliv, Hva hendte med Dung, Norge bak fasaden, Huskestue

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm, Rydderevolusjonen, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, I fyr og flamme, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye