Norges Rytterforbund

Enda en bronse i paradressur til Ann Cathrin Lübbe

Del

Lørdag red Ann Cathrin Lübbe inn sin andre bronsemedalje under europamesterskapet i tyske Riesenbeck. – Dette var deilig, sier rytteren.

Lørdag sikret Ann Cathrin Lübbe seg sin andre bronsemedalje under EM i paradressur i tyske Riesenbeck sammen med hesten La Costa Majlund. (Foto: Lukasz Kowalski)
Lørdag sikret Ann Cathrin Lübbe seg sin andre bronsemedalje under EM i paradressur i tyske Riesenbeck sammen med hesten La Costa Majlund. (Foto: Lukasz Kowalski) Lukasz Kowalski Lukasz Kowalski

Prosentresultatet i dagens freestyle i FEI Para Grand Prix grad II ble gode 74,540 %  til Ann Cathrin og hennes hest La Costa Majlund. Dette holdt hele veien til bronse. – Det var bare deilig å ta en medalje til! Jeg var ikke så flink i dag som på tirsdag, men hesten min var god og når det holder til bronse, så må man da være glad, smiler Ann Cathrin.

Ann Cathrin gjorde sin internasjonale debut i 1997 og har mange mesterskap bak seg, hvorav mange har resultert i medaljer. Likevel poengterer 52-åringen: - Jeg har lært en masse her i Riesenbeck; man slutter aldri å lære!

Gullet gikk til tyske Heidemarie Dresing med hesten Horse24 Dooloop, mens sølvvinner ble britiske Georgia Wilson med hesten Sakura.

Nå venter videre målrettet arbeid for Ann Cathrin, som har Danmark som base. Norge ligger så langt godt an til å kunne sende et lag til Paralympics i Paris neste år, og gode poeng på den individuelle rankinglisten til Paralympics er også noe pararytteren, opprinnelig fra Hamar, sikter mot.

-Jeg synes det er like gøy å være med ennå, og er like motivert – det  handler om å synes at det er gøy og at man ønsker å utvikle seg. Det er det alltid mulig å gjøre! Siden i vår har jeg ikke vært under 70 % en eneste gang, og det er jeg fornøyd med – men, vi har et forbedringspotensiale!

Kontakter

Bilder

-Dette var deilig, sier Ann Cathrin Lübbe om dagens bronsemedalje. (Foto: Lukasz Kowalski)
-Dette var deilig, sier Ann Cathrin Lübbe om dagens bronsemedalje. (Foto: Lukasz Kowalski)
Last ned bilde
Medaljetrioen i paradressur grad II - tyske Heidemarie Dresing (gull), britiske Georgia Wilson (sølv) - og bronse til Ann Cathrin Lübbe. (Foto: Lukasz Kowalski)
Medaljetrioen i paradressur grad II - tyske Heidemarie Dresing (gull), britiske Georgia Wilson (sølv) - og bronse til Ann Cathrin Lübbe. (Foto: Lukasz Kowalski)
Last ned bilde

Lenker

Følg pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Rytterforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye