Universal Music Norge

Ny musikk fra Olivia Rodrigo, The Rolling Stones, Nils Bech, d4vd og Dagny!

Del

 

Størst av alt er kjærligheten; Jeg elsker han

 

Endelig nytt album fra Olivia Rodrigo - GUTS

 

Nytt album fra The Rolling Stones! 

 

DAGNY annonserer en trilogi av mini-album med sitt nye singelslipp, Ray-Bans

 

Larsiveli ber om en “Sjanse til”

 

Daniel Owen signerer med Def Jam og slipper sin første singel med Aiba - “Skli”

 

Atle Pettersen - “Alt jeg vil ha”

 

Skandinavias musikkstjerner slår seg sammen på emosjonell singel “Raggahimlen”

 

Som fortsettelsen til debut-EPen, Petals To Thorns, slipper stjerneskuddet d4vdThe Lost Petals. EPen starter opp hvor den forrige slapp og representerer den samme epoken i artistens kreative prosess, som han ønsker å dele før han går videre med neste fase av musikk. d4vd ga fansene første smakebit på EPen med singelen "Notes from A wrist", en hyllest til en venn som slet med psykiske helseproblemer. I sommer fylte aristen Parkteateret i Oslo og fikk på scenen besøk fra de norske gamerne Mr. Savage og Nyhrox. 

 

James Blake er nå tilbake med sitt sjette studioalbum Playing Robots Into Heaven. Albumet inneholder elleve spor i kjent Blake stil, med følelsesladet vokal og nøye gjennomført låtskriving. På dette albumet går han tilbake til sine elektroniske røtter fra Hessle, Hemlock og R&S Records-dagene. Blake slapp i sommer de to første singelene fra albumet, “Big Hammer” og “Loading”. 

 

Silje og Maria vant i 2019 en Spellemannspris for beste norske barnealbum. I år gir de ut nye låter i forbindelse med barneaksjonen FORUT, som er laget sammen med produsenten Christer Slaaen. I dag slipper de låtene “Takk, takk, takk” og “Venner i luftballong”. Som musikere har de som mål å fortsette å bidra med produksjon av god kvalitetsmusikk til de små.

 

Tom Rowlands og Ed Simons bedre kjent som The Chemical Brothers er ute med sitt tiende album For That Beautiful Feeling. I tre tiår har de definert den elektroniske dansemusikken både på sine album og med sine bejublede liveshow. For That Beautiful Feeling er dere første album siden 2019s No Geography, som inneholdt “Got To Keep On”, “Free Yourself” og “Mad As Hell”.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra The Rolling Stones, boygenius, U2, Lille Caesar og Dean Lewis!29.9.2023 10:52:21 CEST | Pressemelding

lille Caesar slipper nå oppfølgeren til “brenner” Ingebjørg Bratland og Odd Nordstoga Langt Heimafrå Adrian Sellevoll med sin versjon av «Håper du har plass»! The Rolling Stones er tilbake med andre singel fra det kommende albumet Hackney Diamonds. Singelen "Sweet Sounds of Heaven" er virkelig et stjernespekket spor med Lady Gaga på vokal og Stevie Wonder på piano. Låten henter inspirasjon fra gospelmusikken og er ifølge bandet i samme ånd som deres tidligere hits "You Can’t Always Get What You Want" og "Shine A Light". Hackney Diamonds er det legendariske bandet sitt første studioalbum med originalt materiale på 18 år – og bandets første siden trommeslageren Charlie Watts død. Artist og produsent Bodin fra Lindesnes slipper i dag “Colors”. Sangen utforsker hvordan to personer kan se på livet på helt ulike måter, og hvordan kommunikasjon kan være nøkkelen til et vellykket forhold. Den norske popstjernen Ramón har vært med å skrive singelen. Fra tidligere av har Bodin samarbeidet med st

Adrian Sellevoll med sin versjon av «Håper du har plass»!28.9.2023 14:43:27 CEST | Pressemelding

Adrian Sellevoll slipper endelig sin versjon av Cezinando sin store suksesslåt “Håper du har plass” fredag 29. september! Under tredje sending av NRKs Stjernekamp, fremførte Adrian låta til meget gode tilbakemeldinger. Christine Dancke sa etter fremførelsen; “du gir noe som er vanskelig å ikke kjenne på kroppen”. Adrian Sellevoll ble først kjent for det norske folk gjennom tv-serien Ex On The Beach, men han bemerket seg raskt som et stort musikalsk talent med en unik evne til å formidle følelser gjennom musikken. Han gjorde stor suksess med debutsingelen «Ha Meg» i 2018 og videre med låter som «JEG HATER DEG» og «Se Meg» som videre har ført til millioner av strømminger. 25-åringen balanserer en travel hverdag fylt med Stjernekampdeltakelse og fremtidige musikkprosjekter. Han er for tiden dypt involvert i arbeidet med et kommende album, hvor han utforsker nye musikalske retninger og viser frem sin allsidighet som artist. Videre planlegger Adrian en stor turné som vil finne sted i 2024.

lille Caesar slipper nå oppfølgeren til “brenner”28.9.2023 13:54:04 CEST | Pressemelding

2023 er året der lille Caesar for alvor har fått gjennombruddet sitt. Etter å ha sluppet låter som har godt rett hjem i hjertet hos folk, opptrådd på VG-lista, Stavernfestivalen, Norway Cup og tatt TikTok med storm, er han nå klar for sitt fjerde låtslipp for året. Hans nye singel “gamle vaner” handler om å bryte løs fra nettopp det tittelen beskriver. Låten tar for seg hvordan vi ofte gjemmer oss bak en fasade og lar det virke som alt er bra på utsiden. Sannheten er kanskje annerledes uten at man gir uttrykk for det – noe alle kan føle på fra tid til annen. lille Caesar aka Adam Gryting har opparbeidet seg en enorm musikalsk erfaring tross sin unge alder. Drammensgutten har alltid hatt en stor forkjærlighet for musikk, og allerede da han var ett år gammel hermet han etter tonene som hans mor sang. Som 14-åring deltok han i Norske Talenter og kom helt til finalen der han sjarmerte dommerne og det norske folk med sin særegne stemme og kjappe kommentarer. Sammen med sin bror og far, som

Ny musikk fra Dolly Parton, Stephen Sanchez, Felix Jaehn & Jonas Blue, TALK, Troye Sivan og 070 Shake!22.9.2023 11:41:14 CEST | Pressemelding

Aiba setter tonen for høsten Dolly Parton slipper sitt nye album ROCKSTAR 17. november. Det nye albumet inneholder 30 sanger, som inkluderer ni originale låter og 21 ikoniske, blant annet 4 Non Blondes sin megahit fra 1993, "What’s Up" feat. Linda Perry, som nå er ute. Chappell Roan sitt øyeblikk er her. I dag slipper hun endelig sitt debutalbum The Rise and Fall of a Midwest Princess. Den amerikanske sangeren og låtskriveren er kjent for sin kraftige og teatralske stemme og hun beskriver selv sin stil som "mørk pop med balladeundertoner". Hun slo i 2020 gjennom med låten "Pink Pony Club", produsert av Dan Nigro, som er kjent fra sitt arbeid med superstjerner som Kylie Minogue og Olivia Rodrigo. Som oppfølger til hiten "Rush" er Troye Sivan nå tilbake med ny singel "Got Me Started". Låten er produsert av Ian Kirkpatrick, som tidligere har jobbet med artister som Dua Lipa og Selena Gomez. Etter refrenget hører man en synthsample mange kanskje kjenner igjen, fra den australske duoen Bag

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom