Grappa Musikkforlag AS

Marte Eberson slipper siste singel før albumslipp - en sensuell og laid-back låt som flørter med RnB

Del

"Can´t Get Enough" er ute i dag. Der finner Marte den perfekte balansen mellom bedroom pop og RnB.

Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen

LYTT HER

Det siste året har Marte Eberson servert en rekke varierte låter av høyeste kvalitet og utmerket seg med sine solo-utgivelser. I dag er siste singel fra kommende solo-album ute, låta "Can´t Get Enough". Med denne legger Eberson til enda en ny retning i hennes allerede varierte og unike musikalske univers, med en sang som flørter med bedroom-pop og RnB. "Can´t Get Enough" leker med lo-fi beats i et deilig RnB preget musikalske landskap, og med et tydelig nikk til jazz med en fantastisk synth-solo. Eberson viser igjen musikalsk bredde og en ny retning i sitt spennende kreative sinn.

Marte Eberson har et bredt spekter som både musiker og artist. Hun har gjort inntrykk i mange sjangere, med en lang CV og en rekke annerkjennelser og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som ble mottatt av strålende anmeldelser.

Den 6.oktober kommer hennes nye etterlengtede solo-album "Free". Her gir hun lytteren alt fra dansbare perler og smooth west-coast pop, til sårbare og storslåtte ballader. 

Eberson er kjent som både sanger og keyboardist, med et bredt spekter som musiker og artist. Hun har en lang CV innenfor mange sjangere, og har mottatt en rekke anerkjennelse og priser. Marte har tidligere utgitt et soloalbum som ble mottatt av strålende anmeldelser.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen
Last ned bilde
Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen
Last ned bilde
Foto: Ole Martin Halvorsen
Foto: Ole Martin Halvorsen
Last ned bilde
Cover. Foto: Ole Martin Halvorsen
Cover. Foto: Ole Martin Halvorsen
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

"Etterlatte sanger" - En skjult perle fra det norske 80-tallet ute i dag!15.9.2023 13:00:00 CEST | Pressemelding

Sidsel Endresen og Jonas Fjeld samarbeidet i 1988 på albumet "Etterlatte sanger" som ble sluppet som en motvekt til datidens lydbilde. Albumet som kom ut på vinyl i 1988 er nå for første gang tilgjengelig elektronisk. Dette er en av svært få utgivelser der en kan høre Sidsel Endresen synge på norsk, og den eneste utgivelsen der hun og Jonas Fjeld synger sammen. De framfører tolv sanger skrevet av brødrene Jesper og Morten Halle. Endelig er den tilgjengelig også digitalt og slippes på alle strømmetjenester i dag.

Trond Kallevåg presents a star-studded lineup on his first single from the upcoming album.15.9.2023 09:00:00 CEST | Press release

Together with a star-studded lineup of musicians, guitarist and composer Trond Kallevåg is releasing the first single, "Fargo," from his upcoming album, "Amerikabåten," which will be released in its entirety on November 10, 2023. The album extensively explores Trond's fascination with Norwegian-American culture, as well as mystery and stories from a time when the Norwegians were refugees.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom