Nytelse.no

Salgseksplosjon av erotisk julekalender allerede nå - 400% økning!

Del

For åttende året på rad selges den erotiske julekalenderen til Nytelse.no som aldri før, allerede lenge før jul, og bare den siste uken har salget økt med hele 400% sammenlignet med fjoråret.

- Vi startet salget på søndag og det ser ut til at nordmenn er klare for en sensuell høst og førjulstid, for kalenderene flyr ut av lageret. Årets kalender er helt ny og innholdet vil garantert falle i smak, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Hvert år brukes det lang tid på å skreddersy 24 spennende overraskelser og pakke de sammen til det de kaller årets råeste julekalender. Kalenderen er fra de største i bransjen - nasjonalt og internasjonalt -  som har samlet sine eksperter for å gi deg adventstidens mest pirrende opplevelser - resultatet er en frekkere kalender enn noensinne.

- I fjor ble kalenderen utsolgt lenge før jul, og vi ser at etterspørselen startet tidligere i år, og folk ønsket å stille seg i kø allerede i juni, sier Ebbestad. Hun legger til at om man vil sikre seg denne i år må man være veldig rask. 

Nytt i år!

Variasjon, spenning og et utvalg som passer så mange som mulig var hovedmålet da planleggingen startet, og viktigst av alt; Den skal gi kundene en opplevelse av luksus og kvalitet. Ikke nok med at kalenderen er helt fantastisk i seg selv, men de som bestiller i september får også med en av våre aller beste massasestaver på kjøpet.

- Vi vet at veldig mange kunder gleder seg så mye at de åpner alle lukene lenge før jul, og derfor har vi i år valgt å legge ved vår beste massasjestav til de som handler tidlig. Åpner man kalenderen før desember har jeg full forståelse for det, for det er jo fristene med et ekstra lekent sexliv allerede nå, smiler Ebbestad.

Salget er fordelt jevnt mellom kvinner og menn og aldersspenn fra 18-65, men noe mer gruppen 30-45. Denne kalenderen passe for absolutt alle og er fylt med spennende produkter som garantert vil falle i smak. 

- Høsten er en viktig periode for oss, og i November øker vi bemanningen noe, da det både er julekalender og store salgsdager som singelsday 11.11 og Black Friday og Crazy sexy weekend i slutten av november. Da ser det ut som nissens juleverksted her hos Nytelse.no, og det elsker vi, sier Ebbestad.

Bruk leketøy med kjæresten

- Alle lekne par bør ha en erotisk adventskalender, smiler Ebbestad.

Det finnes ulike former for sexleketøy som vegner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

- Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Stress ned med førjulssex

Førjulstiden kan være stressende for de fleste. Det er hektiske dager med innkjøp av mat og pakker, baking og rengjøring. Det er derfor svært viktig å finne tid til selv om man er singel og å pleie parforholdet med egentid som man har kjæreste. Uansett, vil en orgasme gi overskudd og giv inn i julestria.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

En erotisk julekalender vil hver dag gi dere den lille påminnelsen om viktigheten av nytelse i hverdagen.

– Å bruke et leketøy under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke leketøy på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Om oss

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.