TV 2

ATP-tennis på TV 2 fra 2024

Del

TV 2 har sikret seg rettighetene til ATP-tennis fra 2024. Avtalen inkluderer alle turneringer på nivåene ATP Masters 1000, ATP 500 og ATP 250.

- TV 2 er glade for endelig å kunne inkludere tennis i vår rettighetsportefølje. Med Casper Ruud har Norge en mann i verdenstoppen av tennis, og for TV 2 er det viktig å også ha eierskap til sportsrettigheter der nordmenn hevder seg på de aller største scenene. Vi ser frem til å dekke Casper og en ny generasjon av  tennistjerner som kjemper mot etablerte enere, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Avtalen inneholder årlig mer enn 55 turneringer og 2500 livekamper.

CEO i ATP Media, Mark Webster: 

- Det norske markedet er svært spennende for ATP Media, med Casper Ruud som opplever en så stor sportslig suksess. Å kunne samarbeide med TV 2 er fantastisk siden vi deler målet om å få tennis til å vokse i Norge. Det er ingen bedre samarbeidspartner for å oppnå dette enn TV 2.

Kontakter

Jan-Petter DahlPressesjef

For spørsmål om TV 2s innhold, TV 2 Play, seer- og strømmetall, og sportsrettigheter.
Kontaktperson for TV 2s leder- og redaktørgruppe.

Tel:+47 928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye