TUI Norge

Nå kan du fly direkte til fredagstacoens hjemland

Del

TUI har satt opp tre direktefly til Mexico i vinter. – Nordmenn begynner virkelig å få øynene opp for dette spennende reisemålet. Det har kommet inn nesten tre ganger så mange bestillinger i år sammenlignet med i fjor vinter, sier kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen. 

Vakker strand med et meksikansk flagg plantet i den hvite sanden.
I vinter kan du fly direkte fra Norge til vakre Mexico 14.desember, 8.februar og 14. mars.

Det tar omtrent 10 timer å fly til Mexico med direktefly, mens det med mellomlandinger kan ta over 15 timer. Så det er en del reisetid å spare på å velge et charterfly. 

Naturopplevelser i kø i El Cuyo

Den første charteravgangen til Mexico går 14.desember. Det er satt opp tre direktefly med TUI Fly:

  • 14. desember
  • 8. februar (2024)
  • 14. mars (2024)

Svensker og finner har i flere år omfavnet Mexico om vinteren, mens nordmenn har vært litt trege i avtrekkeren fram til nå.

– Det virker som om nordmenn virkelig begynner å få øynene opp for dette spennende reisemålet. Det har kommet inn nesten tre ganger så mange bestillinger i år sammenlignet med i fjor vinter. Det vil si en økning på hele 184%, sier kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen.

Tallene gjelder både charter og rutefly. I fjor var det kun mulig å reise med rutefly, mens det i år også finnes tre charterfly med direkterute fra Oslo til Cancun. 

Skiller seg litt fra fredagstacoen

– Mexico er et fantastisk land. Her kan du oppleve alt fra autentiske natur- og kulturopplevelser i det tropiske paradiset som omringer landsbyen El Cuyo på nordkysten av Yucatan-halvøya til luksus og natteliv i Cancun og Playa del Carmen, sier Mørk-Løwengreen. 

Tulum, Playa del Carmen og Cancun er allerede populære reisemål. Men nytt av året er at du også kan bo i den pittoreske landsbyen El Cuyo, hvor naturopplevelser, ikke turister står i kø.

–Maten vet vi allerede at vi liker, selv om nok originalen skiller seg en del fra det vi serverer på fredagskveldene her i Norge. Stikkord her er friskt, fargerikt og spicy, sier Mørk-Løwengreen.

En%20autentisk%20mexicansk%2C%20fargerik%20fisketaco%20med%20gul%20mangosalsa.
Det finnes mange spennende varianter av tacos på gatemarkedene i Mexico. Her ser du en spennende variant med mangosalsa og fersk fisk.

En reise, men til to ulike steder

Du får opplevd mye på en uke, men når du først skal ta turen, anbefales det å sette av to uker. Et godt tips er å velge en kombinasjonsreise. Da kan du for eksempel oppleve luksuslivet i Cancun den første uka, og for eksempel nyte roen i Tulum og utforske mayakulturen den neste.

Populære kombinasjoner i Mexico

  • Isla de Holbox og Playa del Carmen
  • El Cuyo og Playa del Carmen
  • Cancun og Tulum


Hvis du er interessert en slik kombinasjonsreise, kan vårt norske kundesenter hjelpe deg med å bestille. Her ser du alle de ulike reisemålene i Mexico du kan velge blant. 

Nye hotell i år

I tillegg til at muligheten til å reise til  El Cuyo er ny av året, har det også dukket opp mange nye hoteller å velge mellom både i mellom- og luksusklassen.

Nye hotell Playa Del Carmen:

  • Lahun Beach hotel
  • Thomson hotel
  • Soul Beach hotel

Nytt hotel på Isla de Holbox

Nye hoteller Tulum

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 25 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom