AF Gruppen

Bygger leiligheter nord for Stockholm

Del

AF Gruppens datterselskap HMB Construction, har fått i oppdrag å bygge 60 andelsleiligheter i Täby kommune, nord for Stockholm, på vegne av OBOS Nya Hem. Kontraktsbeløpet er på ca. MSEK 137 ekskl. mva.

HMB Construction har fått i oppdrag å bygge 60 andelsleiligheter i Täby kommune, nord for Stockholm, på vegne av OBOS Nya Hem.
HMB Construction har fått i oppdrag å bygge 60 andelsleiligheter i Täby kommune, nord for Stockholm, på vegne av OBOS Nya Hem. OBOS Nya Hem OBOS Nya Hem

Prosjektet skal gjennomføres som totalentreprise, og kunden er OBOS Nya Hem.

Brf Roslagsporten vil bestå av 60 leiligheter. Bygget skal sertifiseres med miljømerket Svanen. For å øke grøntarealene vil flere av takene bli kledd med sedum, og på noen tak vil det også bli plassert solceller.

– Det er med stolthet og entusiasme vi tar fatt på dette prosjektet sammen med OBOS Nya Hem. Vår felles forpliktelse til å levere boliger av høy kvalitet er fortsatt vår viktigste drivkraft, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen.

Byggingen av Roslagsporten forventes å starte ved årsskiftet 2023/2024, og innflytting er planlagt høsten 2025.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 31 mrd kroner i 2022 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom